Review Chantelle Masca fierbinte cu ginseng şi iasomie

Pentru că ştiu că e sâmbătă şi deci, pentru multe dintre voi, ziua de răsfăț acasă ori la salon, m-am gândit să vă spun două vorbe despre una dintre măştile care mie-mi plac foarte mult. Mă rog, ideal ar fi să-mi amintesc să o şi apic mai des.

Chiar şi aşa, aplicată mai răruț, îmi lasă pielea curată şi fină, ceea ce mi-a ridicat destul de mult moralul, în ultima vreme, de când cu schimbările în tratamentul cu Retin-A şi Brevoxyl.

Chantelle Masca fierbinte cu ginseng şi iasomie este o mască termală. Mai exact, la aplicare se încălzeşte şi creează un efect de saună la nivelul feței. Eu am cumpărat-o din supermaket, din Kaufland, şi costă în jur de 5 lei. O mască are două pliculețe, pentru două utilizări.

Printre beneficiile directe observate în cazul meu se numără tenul mai luminos, pielea mai fină, sebumul ținut sub control vreo două zile (da, am început iar să am episoade urâte, cu sebum excesiv în zona T :(). Nu mi-a provocat reacții neplăcute, erupții, iritații sau mai ştiu eu ce alte nenorociri. Ce-mi place cu adevărat e senzațai aia de răsfăț, de indulge, datorată, cred, şi texturii fondante şi mirosului dulce, parcă de caramel.

Despre măştile Chantelle a scris şi Iguanitza şi puteți găsi părerea ei aici.

Pe raft, mai aşteaptă şi Chantelle Mască de față purificatoare cu ierburi de mare şi nămol şi promit să o încerc zilele astea.

Kisses and hugs!

2 comentarii

  1. Interesant. nu am incercat-o pana acum…insa pe mine ma incanta mai mult mastile de fata care se indeparteaza prin “tragere” (sper ca intelegi ce zic :)) ) cele care trebuiesc spalate…am impresia ca nu curata destul.
    Insa pentru miros…as incerca orice masca de pe fata pamantului :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.