Review Amway Satinique Straightening Balm: A big No No

Review Amway Satinique Straightening Balm: A big No No

Bun, după cum v-ați dat seama, titlul acestei postări este un spoiler. E clar că produsul despre care vreau să vă spun două vorbe astăzi, respectiv Amway Satinique Straightening Balm, nu a fost, nu este și nu va fi vreodată pe placul meu. Este un produs primit spre testare în urmă cu ceva mai multă vreme și căruia i-am dat nenumărate șanse. Degeaba.

Amway Satinique Straightening Balm este un blasam de îndreptare pentru părul uscat și care nu se așază, păr “indisciplinat” să-i spunem. Teoretic, ar trebui să transforme acest păr uscat într-unul strălucitor și mătăsos și să îi dea un finish cât se poate de natural.

Teoretic, căci practic nu doar că nu face nimic din toate acestea, dar lasă părul îmbâcsit, lipsit de orice strălucire. Nu doar că nu arată mai sănătos, ci dacă aveți vârfuri despicate sau foarte uscate, le va scoate și mai mult în evidență.

amway satinique straightening balm pareri

Conține ulei de semințe de kukui, care se presupune că are efecte de calmare și de întinerire și care e indicat în special pentru îngrijirea și tratamentul părului deteriorat. Mai conține phytantriol, menit să protejeze și să hidrateze părul în timpul stylingului. Produsul e recomandat și pentru utilizarea zilnică, iar cantitatea din două-trei pompițe de produs se aplică pe părul umed, proaspăt spălat.

Eu mă declar complet nemulțumită: nu a funcționat în tandem cu nici un șampon, părul meu nu a arătat niciodată nici măcar obișnuit când am folosit acest produs. De fiecare dată m-am pricopsit cu un păr lipicios, mat, tern, încărcat, greu de pieptănat, ce să mai, visul oricărei femei :)) Mai ales când te speli pe păr pentru că vrei să arăți fresh, dar singurul rezultat pe care îl obții te face să arăți de parcă ai trudit ziua-ntreagă pe ogor…

Habar nu am cât costă, dar știu că produsele Amway au prețuri destul de piperate. În general, voi știți că nu am o problemă cu asta, când produsul e bun. Dar să dai și bani destui și să te alegi și cu un produs de felul ăsta nu mi se pare deloc o afacere bună…

Așadar, aceasta e părerea mea. Nu e o sentință și desigur că același mare disclaimer e valabil și pentru Amway Satinique Straightening Balm: dacă la mine nu a funcționat, nu înseamnă că nici la voi nu va funcționa. E doar părerea mea sinceră.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.