Facial Bar by Repêchage : Soluția rapidă pentru un ten frumos, în doar 20 minute

Facial Bar by Repêchage este un concept unic la noi, lansat de Repêchage, din nevoia de a aborda altfel tratamentele în salon. De ce? Păi, că sunt la îndemână, haideți să mă dau pe mine ca exemplu: chiar dacă sunt conștientă de cât de importante sunt tratamentele faciale, mai ales pe termen lung, mereu intervine ceva, mereu sunt alte priorități, iar scuza pe care o invoc cel mai des e că nu am timp. Ceea ce e foarte adevărat și poate complica ajunsul la salon și tratamentul facial, care durează.

Ei bine, pornind tocmai de la asta, Repechage a inclus în conceptul Facial Bar și tratamentul expres, care durează doar 20 de minute sau cam așa, și după care tenul arată odihnit, e mai luminos, hidratat, iar tu o să te simți mult mai relaxată.

Am încercat tratamentul cu pricina după o zi grea, obositoare, și vreau să vă spun că, după 20 minute, parcă abia mă treziesem. Pașii au fost: demachiare, tonic, serum, mască – iar în timp ce stăteam cu masca pe față, am primit un masaj al mâinilor, apoi serum și gata, am fost ca nouă. Durează doar 20 minute, dar efectele sunt vizibile imediat și pentru zile bune.

repechage-tratament-facial

Totul are loc foarte comod, nu trebuie să te dezbraci, descalți și ca să fie totul perfect, fiecare tratament se încheie cu un machiaj ușor de zi.

Repêchage Facial Bar – tratament

Așadar, aceste tratamente expres pe care Facial Bar le are la bază pot fi realizate în timp ce-ți faci unghiile sau îți vopsești părul pe scaunul stilistului. Astfel, poți opta pentru un tratament cosmetic de tipul Facial Bar în timpul pauzei de masă, înainte de o întâlnire sau de un eveniment important.

Meniul de terapii pentru Facial Bar include tratamente care hrănesc, hidratează şi revigorează pielea, peelinguri, tratamente cu efect instant de lifting sau tratamente pentru ochi.

Dacă te-am convins, ceea ce eu sper, pentru că e un serviciu foarte de ajutor, poți să încerci un tratament într-unul dintre saloanele partenere Repêchage. Găsiți o listă cu ele aici.

O zi de joi perfectă să aveți!

Facial treatment cover photo via © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.