Remescar Riduri Talpa Gâştei – produsul care promite să diminueze cu până la 73% ridurile din jurul ochilor

Încep să se instalaze în jurul vârstei de 35 ani, aproape jumătate dintre femei sunt deranjate de ele şi şapte din zece femei trecute de 45 ani se confruntă cu ele. Este vorba despre ridurile din jurul ochilor. În lupta cu acestea, Remescar, un brand belgian care este prezent în peste 20 țări, a lansat şi în România Remescar Riduri Talpa Gâștei, care diminuează cu până la 73% ridurile din jurul ochilor, efectul fiind vizibil timp de opt ore.

Chiar dacă mie îmi place să cred că fiecare femeie îşi îmbrățişează frumusețea cu tot cu micile “defecte”, ştiu că fiecare dintre noi încearcă să fie cea mai bună versiune a sa, din toate punctele de vedere, aşa că un astfel de produs se poate dovedi un aliat de nădejde.

Remescar Riduri Talpa Gâștei acționează instant, datorită unei tehnologiei exclusive, numită eWRINK, în trei pași: strângerea instantă a pielii, umplerea acesteia și reactivarea celulară. La baza formulei stau siliconul de origine vegetală, mineralele din argilă și extractele naturale, care umplu golurile celulare din structura pielii și netezesc semnificativ suprafața acesteia.

Produsul este disponibil exclusiv în farmaciile Sensiblu, la prețul de 121,99 lei. Eu am avut ocazia să îl văd la lucru în cadrul evenimentului de lansare şi pot să confirm că face tot ceea ce susține că face. Am, de asemenea, ocazia să îl încerc în perioada imediat următoare, aşa că vă voi ține la curent cu părerea mea despre Remescar Riduri Talpa Gâștei.

Eu am câteva riduri de expresie mai pronunțate la ochiul stâng, vizibile mai mult când aplic machiaj, însă plănuiesc să împart acest produs cu mama mea, pentru a-mi face o idee cât mai completă despre cum acționează.

Voi vă confruntați cu problema ridurilor din jurul ochilor? Ce părere aveți despre un astfel de produs? L-ați încerca?

1 comentariu

  1. Aştept cu mare interes review-ul tău, Antonia! Un before and after ar fi ideal ♥
    Zi cu soare! ♥

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.