Spotted: cinci chestii must-have de la reducerile Zara

Recunosc că îmi era foarte mult dor să scriu. Mi-a lipsit locul ăsta şi cred că nu a trecut zi în care nu mi-am dorit să îmi recapăt liniştea, tihna, biroul, colțul meu cu creioane colorate, cu lucruri într-o dezordine ordonată.

Şi mai trebuie să recunosc ceva: chiar dacă locuiesc, din septembrie, în Portugalia, nu am simțit nevoia de shopping. Nu până acum, când am văzut ce înseamnă la ei reduceri. Vorbim despre reduceri adevărate, nu glumele care se întâmplă la noi.

Dacă mi-aş fi dorit să am buget pentru un magazin anume, ar fi fost Zara. Am făcut prostia să intru într-un magazin Zara, în Porto, şi m-am deprimat complet: cam totul era redus semnificativ. Nu am mai intrat, de atunci, dar mi-am mai clătit ochii pe site-ul lor, varianta pentru Potugalia (posibil să difere, de aceea menționez).

Anyhow, cum mă întorc repejor în țară, am zis să nu ratez ocazia să scriu o postare despre trei chestii pe care nu aş ezita să le cumpăr de aici, adică de la adevăratele reduceri Zara :)

1. Habar nu am de ce, dar dintre toate cămăşile, asta e preferata mea. De fapt, cam dintre toate lucrurile de la Zara, din sezonul asta. I want this sooo much. The naughty shirt, aşa i-aş spune eu. Mi se pare perfectă pentru un outfit. Cum ce ce? Doar cămaşa :) Costa 39,95 euro, acum e 29,99 euro. De aici.

2. Deci, nu ştiu ce e cu mine şi cu botinele astea, nu sunt genul meu, dar mi se par perfecte. De la culoare, la piele si la model. Dacă ar fi să aleg doar două lucruri din tot ce înseamnă reduceri la Zara, le-aş alege negreşit, alături de cămaşa albă. Costă 39,99, sunt reduse de la 69,99 euro, aici.

3. Da, trebuie să recunosc că mi s-a pus rău de tot pata pe săculetele ăsta în care strângi cam un rând de porumb la recolta de toamnă. Nu mă întrebați de ce mi-aş înfăşura feminintatea într-un cort bleu cu volane, dar pe cuvânt că aş face-o. Mi se pare un articol foarte uşor de combinat, perfect pentru şcoală sau pentru un look office. În plus, materialul e bumbac 100%. Vis. O găsiți aici. A costat 29,95 euro, acum e 19,99 euro.

4. Cum am o pasiune de-a dreptul obscenă pentru fuste, am găsit o manea din piele. Foarte argintie, foarte cool, aş îmbrăca-o cu un pulover supradimensionat alb, ca să o mai cumințesc. Costa 29,95 euro, acum e 19,99 euro şi o găsiți aici.

5. Sub nici o formă nu mai am voie, în viața asta sau în următoarele două-trei, să îmi cumpăr genți. Am mai multe decât suficiente. Dacă, însă, aş ajunge deja la a cincea viața, m-ar tenta treaba asta. redusă la 15,99, euro, de la 25,95.

Cam asta e selecția mea prilejuită de reducerile de la Zara. Dar rămân cuminte :) Bine, e drept, primele două ar fi, ştiți voi, adevărate investiții, bla bla, that stuff :))

Gata, over and out. A fost o zi grea. Voi suspinați după ceva de la reduceri?

Kisses, hugs and everything nice!

Sursa foto deschidere: Shutterstock.

3 comentarii

  1. Aaaa, mi-e dor de tine, draga mea frumoasa!!!

  2. A 5 a varianta m-a lovit tare de tot! E superba! 💜

    Si ma bucur nespus sa te vad iar activa! Astept cat mai multe articole!

    Kisses and hugsss!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.