Reduceri și oferte de vacanță la clubul de fitness și aerobic

În cazul meu, al doilea lucru greu, după apucatul propriu-zis de sport, a fost să mă și țin de el constant. Asta în primele trei luni de aerobic, căci, apoi, cred că am căpătat acea dependență de care, iată, nu am mai scăpat nici după mai bine de trei ani și jumătate.

Ei, bine, tocmai pentru că știu că e greu la început să păstrezi ritmul, să te ții, și pentru că v-am spus de atâtea ori că merg la Saria Club, voiam să vă spun două vorbe și despre oferta de care încă mai puteți profita.

Pe scurt, treaba stă așa: dacă vii la club, clubul te premiază :) Mai exact, dacă vii o lună, plătești prețul întreg al abonamentului, iar începând cu a doua lună, beneficiezi de o reducere importantă:

  • 80 lei în loc de 90 lei, pentru abonamentele de 12 ședințe Short
  • 109 lei în loc de 135 – abonamentele de 12 ședințe
  • 150 lei în loc de 200 lei – pentru abonamentele Free
  • 135 lei în loc de 170 lei – pentru abonamentele de 12 ședințe combinate

aerobic

În plus, în orice lună de abonament, ai dreptul să vii cu un nou prieten și beneficiați amândoi (doar în prima lună) de un discount de 10% aferent abonamentului emis, cu condiția ca prietenul tău să nu fie deja client al clubului.

Că alegi aerobic sau fitness, nu contează. Important e să te miști.

Ah, și încă un lucru: de la începutul lunii trecute și până la finele lunii august, pentru că e perioada vacanțelor, sunt disponibile abonamente de vacanță. Acestea pot fi de o săptămână sau de două, iar mai multe detalii poți afla de pe site-ul Saria Club.

(Photos perfectly fit thanks to Shutterstock)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.