Redd’s și Avon, într-un parteneriat foarte cool

Pentru că trebuie să fii pregătită pentru momentele pline de gust şi distracție de vara aceasta,  din 1 iunie 2015, Redd’s și AVON lansează Cranberry Crush Kit şi Mojito Fiesta Kit, două pachete complete pentru femeile care ştiu că fiecare moment petrecut alături de prietene înseamnă o întreagă experiență.

Fiecare kit conține Redd’s Mojito sau Redd’s Cranberry şi un produs cosmetic marca AVON, astfel încât tu şi prietenele tale să puteți colecționa întregul kit şi să fiți pregătite de mult aşteptatele petreceri ale verii.

redds-avon

 

Cranberry Crush Kit se adresează femeii pentru care cele mai reuşite petreceri sunt cele pline de pasiune, culoare şi arome răcoritoare de cocktail-uri dulci-acrişoare. Acesta conține 6 doze de Redd’s Cranberry, mixul de bere cu gust de merişoare, şi unul dintre produsele AVON care fac ca aceasta să se bucure de atenția dorită – un ruj Ultra Beauty Reasky Red, un creion contur pentru buze True Red sau o mini apă de parfum Little Black Dress.

Mojito Fiesta Kit vine în întâmpinarea femeii care iubeşte viața plină de gust, dans şi momentele de distracție alături de cele mai bune prietene. Fiecare pachet este compus din 6 doze de Redd’s Mojito, mixul de bere cu gust răcoritor de lime şi extract de mentă, şi un produs AVON pentru un look de netrecut cu vederea – un fard de pleoape lichid Electric Emerald, un creion pentru ochi Teal Waters sau o mini apă de parfum Pur Blanca.

Mi se pare o idee simpatică, mai ales că noi, femeile, suntem mereu dornice de cosmetice noi, de gusturi noi. Chiar mi-ar plăcea să avem mai multe opțiuni, sunt sigură că  ne-ar plăcea să vem toată colecția :D

Dar, cum ziceam, ideea mi se pare foarte bună. Voi ce ziceți?

Kisses and hugs!

Foto cover © Shutterstock

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.