Would you rather? Beauty edition tag

Am cam rămas codașă cu tag-urile, în ultima vreme. Mereu îmi propun să răspund și nu apuc. O pârdalnică de răceală face bine, uneori, că așa mai apuc să stau și eu locului și să nu mai alerg ca o apucată. Prin urmare, am reușit să răspund unui tag foarte, foarte simpatic, primit de la Jully, căreia îi mulțumesc tare frumos.

Dacă sunteți curoase ce-am răspuns în fața unor întrebări de genul “Ai prefera să aplici ruj ca și eye liner sau eye liner pe post de ruj?”, citiți răspunsurile :)

1. Ai prefera să îți pierzi toate rimelurile, tușurile de ochi, gloss-urile de buze și rujurile sau toate paletele cu farduri de ochi?

Aș prefera să nu pierd nimic. Și nu prea pierd nimic, în general. Dar aș putea renunța, cu lejeritate, la tușurile de ochi, la paletele cu farduri de ochi. Aș mai ține cu o mână de gloss-uri, dar le-aș da drumul, evetually, că tot vine iarna și purtăm mai mult gloss pe față, decât pe buze. Dar să ferească sfântul să dispară rimelurile, că e jale :)

2. Ai prefera să îți tunzi părul foarte scurt sau să nu îl poți tunde din nou niciodată?

Ce faceeee? Voi glumiți cu întrebarea asta, nu? Ahahahaha! Mai am un pic și o ajung pe Rapunzel și voi vreți să vă răspund la asta?

3. Ai prefera să porți un blush corai sau un blush roz?

Îmi plac mult și cele corai și cele roz, dar, di păcate, am observat eu, așa, că dar cu cele din urmă îmi stă mai binișor. Așa că, viața e roz și roz e lumea toată. Și blushul meu.

4. Dacă ai avea la dispoziție 1000 de euro, ai prefera să cumperi haine sau produse de make-up?

Dacă aș avea al dsipoziție 1.000 de euro, aș cumpăra haine și produse de make-up. Ce oameni haini sunteți, n-ați auzit de conjuncția “și”? E destul că e duminică și depresia pândește după colț, acum mai trebuie să aleg între haine și machiaj? Pfaaa…

5. Ai prefera să aplici ruj ca și eye liner sau eye liner pe post de ruj?

Ruj ca eyeliner, că am niște vecini care dau impresia că nimic în lumea asta nu i-ar putea speria și chiar aș vrea să demonstrez că se poate.

6. Ai prefera să cumperi doar produse de la MAC sau doar de la Sephora?

Sephora, mulțumesc, chiar dacă… Dar mai bine tac, pentru moment. Pot să aleg și ce Sephora, da? Sephora de pe Champ Elysee, merci beaucoup.

7. Ai prefera să folosești doar un fard de ochi sau doar un ruj pentru tot restul vieții tale?

Nici un fard și două rujuri se poate? Nu? Ah, OK then, atunci doar un fard. Sunt precum motanul meu: ăla când vede că încep să-i scadă croanțele din farfurie, deși mai are multe, începe să miaune panică, șoc și groază și nu tace pân nu i se umple farfuria cu moț. Așa și eu: când numărul de rujuri scade sub 30, mă ia cu transpirații.

8. Ai prefera să porți haine de iarnă în timpul verii sau haine de vară în timpul iernii?

Deci, nu, ăsta chiar e sadism. Oameni buni, eu port șosețele pufoase și călduroase în toiul verii și voi mă întrebați asta?! Deja mi-e frig numai când mă gândesc. Clar că aș purta hine de iarnă, în timpul verii.

9. Ai prefera să porți unghii negre sau unghii în culori puternice pe tot parcursul anului?

Cred că unghii în culori puternice, pentru că aș avea mai multe opțiuni.

10. Ai prefera să renunți la produsul de buze preferat sau la produsul de ochi preferat?

Aș renunța cu ochii închiși la produsul de ochi.

11. Ai prefera să poți purta părul doar prins într-o coadă de cal sau într-un coc dezordonat?

În coadă de cal, pentru că e lung și, când nu-l las desfăcut, asta e modalitatea cea mai simplă de a-l purta. În plus, cu cele două mâini stângi, cocul meu dezordonat e de-a dreptul dezordonat, zici că-ș albină mutantă, cu 1.000 de antene.

12. Ai prefera să nu mai poți niciodată să îți colorezi unghiile sau să nu mai poți folosi niciodată un luciu de buze?

La asta cred că mi-e indiferent. Am avut luni de zile în care nu mi-am colorat unghiile și luni de zile în care nu am folosit lip gloss. Deci, chiar nu știu ce să răspund.

13. Ai prefera să îți razi sprâncenele și să nu ai deloc? Sau să le desenezi în fiecare zi?

Să-mi rad sprâncenele sau să le desenez? Păi, dacă le rad, le desenez. Nu înțeleg. Sau să nu le rad și să le desenez? Sau ambele? Sau nici una? Răspuns final b, de la ciocolată….

14. Ai prefera să trăiești fără machiaj sau fără lac de unghii?

Fără lac de unghii, chiar dacă nu exagerez eu cu machiajul și nu am nici cea mai mică problemă în a ieși din casă nemachiată. Totuși, eventualitatea unei vieți întregi fără machiaj, versus cea a unei vieți fără lac de unghii mă sperie o idee mai mult.

Am întârziat ceva cu răspunsul la întrebări, așa că nu o să mai dau tag-ul mai departe. Dacă vă place și aveți chef să răspundeți la vreuna dintre întrebări, sunteți invitatele mele.

Kisses and hugs!

Girls on © Shutterstock also have to choose

4 comentarii

  1. Amuzanta, ca intotdeauna… si nu pot sa nu remarc faptul ca avem preferinte comune. :D

  2. Eu nu pot sa stau fara sosete mai mult de 10 minute , mi se face frig si pe canicula .Eu la plaja penisipul cald trebyie sa stau tot cu sosete ca mi se face frig (toata lumea se se topeste eu stau cu sosete calduroase) si asa am picioarele reci .Eu la 30 stau cu2 perechi de sosete la 20 tot asa la 10 o pesceche de lana si iarna o pereche de lana plus sosete lungi.

  3. Eu sunt cam raacita îmi cam surse nasul îmi bine sa stranut tumesc meu cam frig ..
    Oricum mie mi e frig si la 40 de grade. Cand era vara eu eram raacita bîrna

  4. Deci nu mai pot sunt moartă de raacita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.