#Pure Color Washout: Colorează-ți părul fără compromisuri

#Pure Color Washout este prima gamă de colorare sub formă de gel hidratant care nu are un efect permanent – fără compromisuri, doar culoare pură și un strop de fericire. Te bucuri de viață fără să ai vreo grijă în privința nuanței alese. Astfel, poți oricând să o schimbi, în funcție de starea ta.

Anul acesta este momentul să experimentezi, să te joci cu nuanțele, să alegi versatilitatea. De ce ai nevoie? De culori care se estompează în două săptămâni, după 8-10 spălări, de ingrediente naturale, care să nu îți deterioreze părul și de o paletă largă de nuanțe.

Noua colecție #Pure Color Washout se bazează pe o tehnologie inovatoare, numită Aquaxyl, derivată din zahăr, care captează sigilează moleculele de apă din textura delicată a părului.

Folosind ingrediente naturale, precum extractul de cactus, care asigură infuzia de vitamina E, și Aloe Vera, cu proprietăți calmante, #Pure Color Washout lasă părul profund hidratat, irezistibil de strălucitor și ușor de pieptănat. Inspirat de parfumul fericirii, #Pure Color Washout conține note de top: lămâie, pepene, lychee, zmeură, note de mijloc: măr, iasomie, trandafir și note de bază: vanilie și ambră.

Gama este disponibilă în nouă nuanțe strălucitoare: Pink Dream, Baby Blonde, Caramel Blonde, Smokey Blonde, Strawberry Brown, Pink Brownie, Happy Cherry, Smokey Brown și Just Brown.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.