Bagaj de vacanță: Ce produse Nivea folosesc când plec

Fiecare vacanță e specială, indiferent de locul în care mergi. Fie că alegi să descoperi România, să-i afli frumusețile neștiute, fie că mergi la mare sau la munte, la țară sau în vreun resort de fițe de peste hotare, fie că ești cu familia sau cu prietenii, cu părinții sau cu bunicii în vacanță, și tu vrei ceea ce toți ne dorim: să ne simțim bine. Dar până acolo, trebuie să trecem acel hop numit bagaj de vacanță :)

Ei, dacă ești băiat, treaba asta se traduce și într-un bagaj mai mic. Dacă ești fată, știi tu că mai e o parte frumoasă a mersului în vacanță: împachetatul și alesul produselor care să călătorească alături de tine și care să-ți fie de maxim ajutor, indiferent de situație.

Eu recunosc că, în vacanță, nu pun accentul pe machiaj, așa că nu car prea multe. Compensez, în schimb, cu produsele de îngrijire. :)

Apa micelară Nivea și BB Cream-ul Nivea au fost, pentru mine, două dintre revelațiile verii, așa că nu mă despart de ele. La fel cum nu mă despart de foarte multe dintre produsele Nivea. Cu atât mai mult când plec la drum și vreau să știu că tenul meu și corpul meu nu doar se simt bine, ci și arată bine, în mod natural.

Vă întrebați ce iau cu mine în micul bagaj de vacanță? Păi, cel mai bine zic să vă arăt.

Ce produse Nivea folosesc in vacanta

În vacanță, îmi place să-mi încep ziua ceva mai devreme, să mă bucur de o cafea cu lapte și de un mic dejun ușor. Ador fructele dimineața, strugurii, în special. Nici o zi nu începe însă fără gelul de curățare pentru ten gras, apa micelară Nivea și fără un duș revigorant, încheiat cu laptele de corp sub duș Nivea.

Un pic de cremă hidratantă matifiantă pentru ten gras, tot de la Nivea, și o picătură de BB Cream, folosit fie ca anticearcăn, fie pentru a masca mici probleme. Nu uit de aliatul meu de nădejde, deodorantul spray Nivea Powder Touch. Un pic de Nivea lip butter pentru un efect de volum natural (și pentru miros, oh, mirosul!) și gata. M-am încărcat cu prospețime în mai puțin de zece minute.

bagaj de vacanță

Pe plajă, printre atâtea bălăceli, eu am nevoie și de câte un moment de refresh, când mă retrag sub umbrelă, cu un pahar de prosecco rece. Apa micelară Nivea e perfectă pentru un ten curat oriunde. Dacă e nevoie, balsam de buze cu cocos, unul dintre preferatele mele. Port mereu în geantă Nivea Powder Touch roll-on; e mic, solid și foarte eficient. Nu concep să mă bronzez fără SPF, iar Nivea Protect & Refresh SPF 30 face o treabă foarte bună.

Nivea-evening-1

Seara, îmi place să rămân naturală, dar să adaug câte un accent mai sofisticat. Igiena corporală, implicit cea intimă, e importantă, iar Nivea Intimo, fie loțiune, fie șervețele, sunt un must în bagajul meu. Înainte de cină, un pic de fixativ Nivea Mega Strong, un machiaj discret, câteva accesorii glam, un parfum fin. După cină, am grijă să-mi curăț tenul cu grijă, cu laptele demachiant delicat Nivea, îmbogățit cu lapte de migdale și tehnologie Hydra IQ, urmat de demachiantul pentru ochi Nivea Double Effect și apoi cu apa micelară 3 in 1 de la Nivea.

Să vă spun un secret: o lumânare parfumată, strecurată în bagaj, e numai bună pentru serile de pe terasă, la un pahar de șampanie rece.

nivea-sport-1

Credeați că asta e tot? Păi cum aș putea să uit dintr-un bagaj de vacanță una dintre cele mai mari plăceri ale mele, sportul? Dacă fac sport și transpir, nu înseamnă că nu am puțină grijă înainte de a ieși din camera de hotel. Uneori, e seară și aleg să mă antrenez în cameră, alteori, îmi place să văd răsăritul în timp ce alerg. Apa micelară Nivea e, din nou, lângă mine, și înainte și după alergare, iar deodorantul Nivea Powder Touch nu mă lasă nici în cele mai aprige reprize de cardio workout. Puțină cremă hidratantă matifiantă Nivea, dacă fac mișcare dimineața, și nelipsitul balsam de buze Nivea, muzică bună în căști și adidașii în picioare.

Vacanța asta a cam plecat și ea în vacanță, e adevărat. Dar amintirile frumoase rămân. La fel și un ten îngrijit și care arată bine în fotografii, dar și în zilele de toamnă care ne dau târcoale.

Așa îmi imaginez eu kit-ul de vacanță Nivea, așa am împachetat de multe ori, de unde și dorința de a împărtăși cu voi și de a participa, cu acest articol, la concursul scumpei mele Ioana. Puteți afla multe alte informații prețioase despre cum să vă îngrijiți chiar de la sursă.

Sper să vă placă și sper să fi avut o vacanță frumoasă. Kisses and hugs și la cât mai multe amintiri frumoase!

Sursa foto cover © Shutterstock

5 comentarii

  1. Bafta in concurs! Si eu folosesc Nivea la greu!Esti o draguta, sper sa castigi! Pupicei!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.