Hot de la MAC

Gata, vine primăvara și avem liber la culoare. Mă rog, mai mult ca până acum, pentru că eu recunosc că iarna aceasta, machiajul meu predilect a însemnat mascara și un ruj colorat. Oricât mi-aș dori să port nuanțe nude, găsesc foarte greu una care să mi se potrivească; în general, nu-mi stă bine, așa că am mai mereu în geantă și pe buze un ruj într-o nuanță intensă. Roșul îl aleg mai rar și, cumva, îl țin mai mult pentru ocazii speciale, în care și outfitul e mai elegant. În rest, să fie culoare, că și așa e cam gri în jurul nostru, nu?

Și încep și lansările. Am o mulțime de informații fresh pentru voi, dar vreau să vă semnalez astăzi noile produse pe care le putem găsi la MAC.

MAC Velvetease

Noul creion de buze Velvetease nu are nevoie de ascuțitoare și îmbină culoarea vibrantă a unui ruj cu ușurința de aplicare a unui creion mecanic.

MAC Velvetease shades

Prețuri MAC Velvetease

Colecția e deja disponibil în magazine, iar prețul unui creion este de 94 lei.

MAC Viva Glam

Starul momentului, Ariana Grande, ne propune noua ei colecție Viva Glam, în colabore cu MAC. Și nu știu despre voi, dar eu trebuie să încerc rujul ăsta mat.

MAC lipstick lipgloss

Prețuri MAC Viva Glam Ariana Grande

Un ruj costă  89 lei, iar un gloss – 83 lei.

MAC Zac Posen

Estetica feminină și sofisticată a designerului Zac Posen este acum transpusă într-o colecție exclusivistă de makeup, în colaborare cu MAC. Este deja disponibilă în magazine, și găsiți toate prețurile mai jos.

MAC Zac PosenPrețuri MAC Zac Posen

Face Powder – 110 lei, ruj – 104 lei, paleta farduri – 304 lei, tuș de ochi – 104 lei, mascara – 104 lei, blush – 115 lei, pensula #182 – 304 lei, pensula #168 – 199 lei.

1 comentariu

  1. Am dat si eu o raita zilele trecute si mi-am cumparat vreo trei rujuri. Acum trebuie sa ma intorc, ca am vazut rujul ala mat si m-ai terminat, trebuie sa-l am.. 😂😂😂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.