GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

11 produse de îngrijire după care m-am topit vara asta

Oricâte produse favorite am avea, oricât de mult am recumpăra un produs cosmetic sau de îngrijire, hai să recunoaştem: ne fac mereu cu ochiul şi alte opţiuni, am vrea mai tot timpul să încercăm ceva nou. Eu am descoperit, vara aceasta, câteva produse de îngrijire care mi-au fost de mare folos şi pe care vreau să vi le arăt şi vouă.

produse de îngrijire listă

Londa Professional Sun Spark – şampon şi balsam

Recent intrate în rutina mea de îngrijire, produsele astea două m-au cucerit rapid. Fac părul să arate incredibil de frumos şi de strălucitor, conţin ulei din seminţe macadamia şi extract de mandarine. În plus, protejează părul împotriva razelor UV.

Autobronzantul de la Vita Liberata Marula Dry Oil Self Tan cu SPF 50

E ge-ni-al! Nu, n-am jucat şah împreună; genial în sensul că pot să spun că e, by far, cel mai bun produs de acest fel pe care l-am folosit vreodată. Se foloseşte foarte uşor şi rezultatul e vizibil imediat. Se aplică pe tot corpul şi trebuie să-l lăsaţi să acţioneze opt ore, parcă. Nu am acum ambalajul lângă mine, dar parcă opt ore trebuie. Ideal e să-l aplicaţi după duş şi după gomaj.

Atenţie, însă, are un singur inconvenient: colorează ţesăturile cu care intră în contact, dar asta până la primul duş. Apoi, nu mai există nici un pericol şi nu mai iese deloc pe haine. Aplicat constant o să coloreze foarte frumos, rezultatul e natural; odată ce opriţi aplicările, pielea revine la nuanţa iniţială cam într-o săptămână.

Uleiul de cocos de la Solaris

Despre uleiul de cocos de la Solaris nu credeam că mai sunt lucruri la superlativ pe care să le spun. Îl folosesc şi-n mâncare, şi-n păr, pe piele, ce să mai, e cel mai cel. Daaar… m-am înşelat amarnic. Se pare că mai am ceva de bine de zis de el, pentru că acum e în recipient cu pompiţă. Se dozează exact şi nu mai curge aiurea.

Benefit The Porefessional

Indiferent dacă mă machiez sau nu într-o zi, fără Benefit The Porefessional cred că aş fi pierdută. E baza pentru orice machiaj, şi nu doar pe timp de vară, dar mai ales acum, însă eu îl folosesc şi când aplic doar o pudră uşoară sau un BB cream sau chiar şi atunci când nu mai folosesc nici un alt produs de machiaj peste el. Matifiază, iar dacă aveţi probleme cu sebumul, this is the solution for you.

Balsamul de buze Sephora

E unul dintre favorite, miroase foarte bine, hidratează, iar eu, personal, prefer balsamul de buze în acest tip de ambalaj. În plus, cum ştiţi că I’m a sucker for packaging, daţi-mi roz şi buline şi girly stuff şi m-am topit 🙂 Tot de la Sephora am şi “elasticele” de păr NANO. Elastice nu e cel mai potrivit termen, pentru că sunt speciale şi au marele avantaj e că nu lasă urmă pe păr, indiferent cât de strâns e prins.

Elasticele de păr Invisibobble de la Sephora

Le ador şi basta. E suficient să-mi prind părul cu unul dintre ele şi arată ca şi când ar fi fost coafat. Părul îşi păstrează volumul, nu rămân urmele acelea inestetice pe păr. Sunt extrem de eficiente şi dacă faci sport: nu alunecă, părul nu se desprinde, dar nici nu are de suferit de pe urma unei prinderi foarte strânse, agresive.

Apa termală Vichy & şamponul uscat Batiste

Nu mi-a lipsit vara asta din geantă! Am mai tot timpul o apă termală cu mine, iar cea de la Vichy îmi place mult. Cred că una dintre cele mai plăcute senzaţii e să o folosesc după sport, pe faţă şi pe păr. Şi apropo de păr, ştiţi că evit să folosesc şampon uscat şi că ador senzaţia de păr proaspăt spălat, însă cel de la Batiste mi se pare foarte bun. Iar dacă mă aflu într-un loc unde chiar nu îmi pot spăla părul, Batiste Original e singurul în care am încredere că nu o să mă… scuzaţi cuvântul nu tocmai lady like, îngăgească. 🙂 Am mai scris despre el chiar recent, şi nu am prea multe de adăugat. Doar că mi se pare indispensabil din orice bagaj de vară.

Spirial Creme Deodorant

Pe timp de vară eu simt nevoia de ceva mai multă protecţie împotriva transpiraţiei, iar deodorantul cremă SVR Spirial, pe care l-am descoperit acum câteva luni mi se pare că face o treabă foarte bună. Ce e interesant e că poate fi aplicat nu doar în zona axilei, ci şi pe faţă, mâini, picioare, în zonele cu transpiraţie excesivă.

Benzi depilatoare Farmec

Aţi putea să mă întrebaţi: “Ce-i special la nişte benzi depilatoare?” Ei bine, la nişte benzi depilatoare nu-i nimic special, la acestea de la Farmec însă, este. Sunt foarte frumos parfumate, nu rămâne ceară pe piele aproape deloc, mi se par mai eficiente decât alte produse similare iar pe timp de vară, mai ales când se mai întâmplă plecări neplanificate sau ieşiti la piscină, mi se par extrem de utile. Eu cam în 15 minute îmi epilez picioare, iar pielea nu se irită aproape deloc.

Şi încă ceva…

Vara aceasta, cei de la Urgo au lansat o pilă pentru călcâie, pe care am folosit-o acasă, pentru întreţinere, între şedinţele de pedichiură. Îşi face treaba foarte bine.

Am scris mult, iniţial mă gândisem că o să mă rezum la două-trei detalii despre fiecare, dar m-am întins binişor, după cum vedeţi.

Iar dacă aţi ajuns aici, vă pup, să fiţi mega iubiţi! Adică să vă iubească oamenii. Bine, nu e rău nici dacă sunteţi voi nişte iubiţi mega. În fine, înţelegeţi voi :))

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu