11 produse de îngrijire după care m-am topit vara asta

Oricâte produse favorite am avea, oricât de mult am recumpăra un produs cosmetic sau de îngrijire, hai să recunoaştem: ne fac mereu cu ochiul şi alte opțiuni, am vrea mai tot timpul să încercăm ceva nou. Eu am descoperit, vara aceasta, câteva produse de îngrijire care mi-au fost de mare folos şi pe care vreau să vi le arăt şi vouă.

produse de îngrijire listă

Londa Professional Sun Spark – şampon şi balsam

Recent intrate în rutina mea de îngrijire, produsele astea două m-au cucerit rapid. Fac părul să arate incredibil de frumos şi de strălucitor, conțin ulei din semințe macadamia şi extract de mandarine. În plus, protejează părul împotriva razelor UV.

Autobronzantul de la Vita Liberata Marula Dry Oil Self Tan cu SPF 50

E ge-ni-al! Nu, n-am jucat şah împreună; genial în sensul că pot să spun că e, by far, cel mai bun produs de acest fel pe care l-am folosit vreodată. Se foloseşte foarte uşor şi rezultatul e vizibil imediat. Se aplică pe tot corpul şi trebuie să-l lăsați să acționeze opt ore, parcă. Nu am acum ambalajul lângă mine, dar parcă opt ore trebuie. Ideal e să-l aplicați după duş şi după gomaj.

Atenție, însă, are un singur inconvenient: colorează țesăturile cu care intră în contact, dar asta până la primul duş. Apoi, nu mai există nici un pericol şi nu mai iese deloc pe haine. Aplicat constant o să coloreze foarte frumos, rezultatul e natural; odată ce opriți aplicările, pielea revine la nuanța inițială cam într-o săptămână.

Uleiul de cocos de la Solaris

Despre uleiul de cocos de la Solaris nu credeam că mai sunt lucruri la superlativ pe care să le spun. Îl folosesc şi-n mâncare, şi-n păr, pe piele, ce să mai, e cel mai cel. Daaar… m-am înşelat amarnic. Se pare că mai am ceva de bine de zis de el, pentru că acum e în recipient cu pompiță. Se dozează exact şi nu mai curge aiurea.

Benefit The Porefessional

Indiferent dacă mă machiez sau nu într-o zi, fără Benefit The Porefessional cred că aş fi pierdută. E baza pentru orice machiaj, şi nu doar pe timp de vară, dar mai ales acum, însă eu îl folosesc şi când aplic doar o pudră uşoară sau un BB cream sau chiar şi atunci când nu mai folosesc nici un alt produs de machiaj peste el. Matifiază, iar dacă aveți probleme cu sebumul, this is the solution for you.

Balsamul de buze Sephora

E unul dintre favorite, miroase foarte bine, hidratează, iar eu, personal, prefer balsamul de buze în acest tip de ambalaj. În plus, cum ştiți că I’m a sucker for packaging, dați-mi roz şi buline şi girly stuff şi m-am topit :) Tot de la Sephora am şi “elasticele” de păr NANO. Elastice nu e cel mai potrivit termen, pentru că sunt speciale şi au marele avantaj e că nu lasă urmă pe păr, indiferent cât de strâns e prins.

Elasticele de păr Invisibobble de la Sephora

Le ador şi basta. E suficient să-mi prind părul cu unul dintre ele şi arată ca şi când ar fi fost coafat. Părul îşi păstrează volumul, nu rămân urmele acelea inestetice pe păr. Sunt extrem de eficiente şi dacă faci sport: nu alunecă, părul nu se desprinde, dar nici nu are de suferit de pe urma unei prinderi foarte strânse, agresive.

Apa termală Vichy & şamponul uscat Batiste

Nu mi-a lipsit vara asta din geantă! Am mai tot timpul o apă termală cu mine, iar cea de la Vichy îmi place mult. Cred că una dintre cele mai plăcute senzații e să o folosesc după sport, pe față şi pe păr. Şi apropo de păr, ştiți că evit să folosesc şampon uscat şi că ador senzația de păr proaspăt spălat, însă cel de la Batiste mi se pare foarte bun. Iar dacă mă aflu într-un loc unde chiar nu îmi pot spăla părul, Batiste Original e singurul în care am încredere că nu o să mă… scuzați cuvântul nu tocmai lady like, îngăgească. :) Am mai scris despre el chiar recent, şi nu am prea multe de adăugat. Doar că mi se pare indispensabil din orice bagaj de vară.

Spirial Creme Deodorant

Pe timp de vară eu simt nevoia de ceva mai multă protecție împotriva transpirației, iar deodorantul cremă SVR Spirial, pe care l-am descoperit acum câteva luni mi se pare că face o treabă foarte bună. Ce e interesant e că poate fi aplicat nu doar în zona axilei, ci şi pe față, mâini, picioare, în zonele cu transpirație excesivă.

Benzi depilatoare Farmec

Ați putea să mă întrebați: “Ce-i special la nişte benzi depilatoare?” Ei bine, la nişte benzi depilatoare nu-i nimic special, la acestea de la Farmec însă, este. Sunt foarte frumos parfumate, nu rămâne ceară pe piele aproape deloc, mi se par mai eficiente decât alte produse similare iar pe timp de vară, mai ales când se mai întâmplă plecări neplanificate sau ieşiti la piscină, mi se par extrem de utile. Eu cam în 15 minute îmi epilez picioare, iar pielea nu se irită aproape deloc.

Şi încă ceva…

Vara aceasta, cei de la Urgo au lansat o pilă pentru călcâie, pe care am folosit-o acasă, pentru întreținere, între şedințele de pedichiură. Îşi face treaba foarte bine.

Am scris mult, inițial mă gândisem că o să mă rezum la două-trei detalii despre fiecare, dar m-am întins binişor, după cum vedeți.

Iar dacă ați ajuns aici, vă pup, să fiți mega iubiți! Adică să vă iubească oamenii. Bine, nu e rău nici dacă sunteți voi nişte iubiți mega. În fine, înțelegeți voi :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.