Round-up iunie: produsele de îngrijire şi de beauty ale lunii

În buna tradiție (cred că v-ați obinuit), aproape că se făcea vremea de favoritele lunii iulie. Am uitat complet de luna iunie, deși am avut câteva produse pe care le-am folosit până le-am cam terminat. Nu mai zic nimic, rușine să-mi fie de întârziere. Aveam draftul salvat printre celelalte texte și, da, am uitat complet de el.

Acum, pe de altă parte, fie 26 iulie, fie 1 iulie sau 25 decembrie, favoritele lunii iunie rămân aceleași.

favoritele-lunii-iunie

1. L’Oreal The Blush – de care m-am îndrăgostit iremediabil la un eveniment pentru bloggerițele de beauty. A trebui să-l am, ceea ce am și făcut. L-am luat pe cel în nuanța 115, un roz cald, ușor. E minunat, l-aș folosi și noptea-n somn, e pigmentat, e nevoie de o tușă ușoară pentru un efect frumos. Place mult și presimt și alte nuanțe în viața mea.

2. L’Oreal Volume Million Lashes So Couture – dacă vă doriți gene separate, lungi cam până pe la Marele Zid Chinezesc, apelați cu încredere. Mascara asta arată spectaculos, fără să încarce.

3. Maybelline Affinitone Corector – despre care vă povesteam aici și aici. Mdap, sunt dependentă. Acoperă foarte bine, nu pătrunde deloc în ridurile fine, rezistă cât e ziulica de lungă. E drept, mi-ar cam trebui o nuanță mai închisă, pentru că am mai prins ceva culoare, dar până ajung să cumpăr, îl estompez cu o pudră mai închisă.

4. Victoria’s Secret Shiny Kiss Flavored Gloss – din seria nici un gloss nu-i la fel de bun ca ăl mai nou de-ți pică-n mână, așa și cu ăsta. E cam de liceene, slavă cerului că nu mai bate vântul, că se lipește mai ceva ca aracetul. Altfel, nuanța pe care o am eu, Passion Fruit Top, e discretă, dar suficientă cât să mă coloreze în zilele cu moaca spălăcită.

5. Tangle Tamer – peria mea cea de toate bad hair days. And good hair days. Anything that involves my long hair. Serios, nu știu cum e Tangle Tweezer, că n-am avut și n-am încercat, dar Tangle Tamer e o perie foarte bună, care descurcă și cel mai încâlcit păr (și am avut o probă de foc zilele trecute), dar care e, totuşi, blândă cu firul. Cred că dacă aveți copii, e peria ideală. Descurcă scandal-less și lacrimi-less.

6. Masca de păr Dove Intense Repair – din gama Intense Repair, am încercat masca, balsamul și tratamentul și, dintre toate, prima e favorita mea. Lasă părul hidratat și nu e nevoie decât de un minut cu ea pe păr pentru rezultate vizibile.

7. Nioxin Diaboost  – un produs pentru păr, despre care vă mai povesteam eu. Îmi place mult, continui să-l folosesc când și când, atunci când vreau să dau ceva mai multă textură părului.

8. Nivea Mega Strong fixativ – un produs de styling pe care l-am îndrăgit atât pentru fixarea pe care o oferă, cât și pentru faptul că nu îmbâcsește părul.

9. The Body Shop White Musk Smoky Rose Body Lotion – mai am vreo două zile și e gata. Am folosit-o aproape în fiecare seară, uneori și ziua, înainte de a aplica parfumul White Musk Smoky Rose. O vreau iar și iar, dar mai am vreo două minunății de la The Body Shop pe care abia aștept să le încerc.

10. Deodorant B.U. in action sensitive  – nu am cuvinte să vă spun cât de bun e deodorantul ăsta. Trebuie să-l încercați. Eu l-am supus celor mai grele ore de sport și celor mai pe caniculă alergări. Nu am mirosit decât a flori, e nemaipomenit.

11. Parfumul B.U. Wild – tocmai ce a împlinit 18 ani, iar pentru mine a fost prilej de amintiri care mai de care mai frumoase. Îl folosesc când am chef de note proaspete, de revigorare și-mi place mult. E proaspăt, e fresh, e numai bun pentru vară.

12. OPI Avojuice Violet Orchid – nemaipomenit de avut în poșetă vara, e mic și spornic, miroase de-ți vine să-l mănânci, hidratează și le vreau pe toate :D

13. Garnier Color Naturals – chiar dacă nu-mi mai colorez părul, cu mica excepție a vârfurilor blonde, Garnier Color Naturals e în mâinile mele aproape lună de lună, când o vopsesc pe mama. Luna trecută, alături de Garnier Color Naturals, am avut parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Am cântat și am înregistrat în studio, alături de Andra, am petrecut clipe senzaționale și, în cazul în care ați ratat mare știre: am propria mea cutie de Garnier Color Naturals.

Cam astea ar fi produsele pe care le-am folosit și îndrăgit intr-o treime din vara asta :D Dacă aveți ceva descoperiri care v-au încântat, vă aștept să-mi povestiți despre ele.

Kisses and hugs! Weekend perfect să aveți!

Foto cover via © Shutterstock.

7 comentarii

  1. Interesanta postare!De unde ai luat peria?E buna si pt coafat,un par prins in coada,ceva simplu oricum?

    • Mulțumesc frumos! Eu am primit peria, dar o să mă interesez unde se găsește și revin. E foarte bună pentru că oferă textură sau suplețe, în funcție de ce-ți dorești.
      E foarte bună și pentru coafat, dar și pentru descurcat părul, dacă ai extensii sau ai avut o coafură în care ai folosit produse de styling.

  2. eu nu pot fara tangle teezer, este geniala peria. dar de unde e peria ta? te pupp

  3. gata, nu am fost atenta, am inteles. hai sa afli de unde e

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.