Patru produse Garnier pe care merită să le ai

Garnier e unul dintre brandurile mele preferate, pentru că e accesibil şi pentru că are produse foarte bine formulate, cu care tenul meu se împacă foarte bine. Sunt curioasă mereu când se mai lansează câte ceva, şi cam de fiecare dată când am încercat ceva nou de la ei, i-am rămas fidelă. Am pus laolală patru produse Garnier pe care eu le folosesc de când au apărut, pe care le-am tot cumpărat şi pe care le recomand.

Garnier Moisture+ Masca şervețel Superhidratantă calmantă

Conține extract de muşețel, acid hialuronic şi ser hidratant, dar şi ceva ce nu apare pe lista de ingrediente: o doză mare de relaxare şi de energie. Despre măştile acestea de la Garnier aş putea scrie mult şi bine; există în mai multe variante, dar cea roz e preferata mea, pentru că hidratează extrem de bine şi mi se pare că şterge o săptămână grea de pe ten în cele 15 minute cât trebuie să stai cu ea pe față. Îl găsiți aici.garnier masca

Garnier Apă micelară pentru tenul uscat şi sensibil

Apele micelare de la Garnier sunt printre preferatele mele cam de când au apărut, iar cea cu capac roz, destinată tenului uscat şi sensibil, e preferata dintre preferate :) Curăță nu doar foarte bine, ci şi rapid, în urma sa nu rămân reziduuri cosmetice şi se descurcă onorabil chiar şi cu mascara rezistent la apă. Şi nu doar că-mi place mie mult, dar a devenit şi preferata mamei :)

Garnier Biphase Micellar Cleansing Water in oil

Să nu vă sperie cuvântul “oil” din denumire, pentru că e o soluție micelară bifazică care curăță excelent, dar nu lasă un finish gras. Ca orice soluție cu ulei în apă, trebuie agitată înainte de folosire. E mult mai descurcăreață cu mascara rezistent la apă. În comparație cu o apă micelară fără ulei, aceasta nu doar curăță, ci şi hidratează, lucru care se simte chiar de la prima utilizare. E cea de aici.

Şervețelele demachiante Garnier Pure Active 2in1

Sunt potrivite tenului mixt sau gras, predispus la impurități. Au o formulă specială, sunt îmbogățite cu acid salicilic şi minerale, conțin un agent antibacterian şi o tehnologie de demachiere, care nu irită. Îndepărtează machiajul destul de repede şi nu m-am chinuit prea mult nici atunci când a trebuit să îndepărtez machiajul waterproof. Față de alte şervețele de acest fel, mi se pare că acestea de la Garnier curăță mai bine, nu lasă deloc urme de machiaj şi nici nu mai simt nevoia să vin cu apă micelară sau cu altă soluție de curățat tenul. Erau disponibile aici, presupun că or să apară din nou, mai dați câte-un refresh din două în două zile :)

Cum spuneam, acestea sunt produsele Garnier pe care le folosesc momentan şi de care sunt extrem de mulțumită. Din păcate, deşi săptămâna trecută când am comandat apă micelară, că rămăsesem fără şi era panică mare, am uitat complet de măşti, dar plănuiesc un restock :)

Să aveți o zi senină, kisses!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.