Reascultă poveștile copilăriei cu înghețatele Napoca

Napoca, brandul românesc de înghețată al companiei Unilever, readuce poveștile copilăriei în viața de zi cu zi printr-o campanie inedită dedicată gustului minunat al înghețatelor copilăriei. Cu această ocazie a celebrării copilăriei, Napoca își completează portofoliul de produse cu o înghețată cu un gust special –  Șugubăț, cu lapte și aromă de vată de zahăr.

Napoca-Sugubat

În perioada campaniei, 15 mai – 22 august 2014, Napoca invită consumatorii să reasculte unele dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei: Albă ca Zăpada, Cenușereasa, Scufița Roșie, Degețica, Frumoasa din Pădurea Adormită și altele, înregistrate de Claudiu Istodor, actor la Teatrul Mic, cunoscut și ca vocea Poveștilor Nemuritoare, și Răzvan Simion, coprezentatorul emisiunii “Neața cu Răzvan și Dani”.

Reasculta-povestile-copilariei

Pentru a descărca gratuit aceste povești, consumatorii sunt invitați să acceseze site-ul campaniei – www.inghetatadepoveste.ro – și să introducă codurile unice de participare tipărite pe bețele înghețatelor Napoca.

Totodată, oricine se înscrie în campanie va participa la tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 100 premii zilnice – tablete PC Samsung Galaxy Tab 3 Lite, sau unul dintre cele 3 premii lunare – excursii pentru 4 persoane la un parc de distracții din Europa.

Înghețatele Napoca participante la campanie sunt: White, Lux, Premium Cioco Migdale, Premium Struguri, Panda, WOW Fructe de Pădure, ROM 47 grame Stick și Șugubăț, noul produs Napoca, cu lapte și aromă de vată de zahăr.

Pentru fanii poveștilor și ai înghețatei, Napoca a pregătit și o caravană a poveștilor, care va fi prezentă în București și alte șase orașe (Brașov, Cluj, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara) pe parcursul verii.

Campania “Reascultă poveștile copilăriei” se va desfășura la nivel național și este comunicată pe următoarele canale: TV, radio, online, in store și consumer activation.

Mai multe detalii referitoare la campania promoțională puteți găsi pe www.inghetatadepoveste.ro.

9 comentarii

  1. Vai.. aroma de vata de zahar… trebuie sa cobor, fix la Mega ma opresc dupa :))

  2. Nu cred ca exista peroana care sa nu fi gustat ingetata Napoca. O gasesti aproape in orice magazin din tara. Aceasta exte inghetata copilarie noaste.

  3. nu e chiar extraordinara mie nu imi place asa de mult.

  4. De ce nu pot descarca povestea

  5. Am incercat si eu inghetata Napoca si mi se pare foarte buna. Sper sa nu schimbe niciodata reteta!

  6. Una din cele mai bune inghetate existente pe piata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.