Despre Urgo şi relația mea secretă cu plasturii

Am eu o vorbă dintotdeauna: la cât de zăpăcită şi de repezită sunt, eu am s-o pățesc în casă :)) Nici nu-i nevoie să sar cu paraşuta (deşi mi-aş dori), să încerc bungee (şi asta mi-aş dori) sau să pornesc în cine ştie ce drumeție prin cine ştie ce munți sau pe mare. Chiar dacă, ați ghicit, şi asta mi-aş dori.

Cea care se ocupă de manichiura mea se minunează, de fiecare dată, de diversele “accidente” pe care le sufăr. Ba vin cu câte o tăietură, ba cu câte o arsură, ce să mai, sunt acest pericol domestic în continuă acțiune. Faza mai urâtă e că 1. Am această obsesie cu spălatul pe mâini, astfel că, dacă mă bandajez şi eu, ca omul, cu un plasture, cu ceva, mă trezesc că “uite plasturele, nu e plasturele” şi 2. că pierd minunata barieră dintre rana mea şi câmpul de bătălie al bucătăriei de fiecare dată când mă spăl pe mâini sau, şi mai rău, când fac alte treburi prin casă.

urgo1

De-a lungul vremii, am tot căutat variante şi, serios vorbesc, nu ştiu cine a inventat plasturii Urgo, dar pe cuvânt de “mereu accidentată şi bandajată” că am să-l găssesc şi am să-l pup până îl albesc :)) Pe bune, plasturii ăştia sunt cea mai tare invenție de la apă încoace, nu râdeți.

În primul rând, există în toate variantele posibile. De exemplu, gândiți-vă că intru în bucătărie să pregătesc un banal mic-dejun. Nimic fancy, doar o omletă cu ciuperci şi o cană cu ceai. Ei, 15 minute mai târziu, de la tigaia încinsă (damn, mereu uit că tigaie + foc = chestie în care te frigi) am un frumos semn de arsură pe mâna dreaptă, iar de la apa fiartă, pentru că nu am fost atentă la traiectorie, m-am fript şi m-am pricopsit cu o băşică de toată cinstea.

Plasturi rezistenți la apă, pentru mers la piscină

Deci, eu fără plasturi sunt pierdută în lumea asta, iar la Urgo am găsit cea mai cea gamă, în sensul că am pentru toate tipurile de rană, dar mai mult, au plasturi gândiți să-i foloseşti şi pentru ce mai faci tu în ziua respectivă.

urgo2

De exemplu, ar fi un chin să folosesc un plasture obişnuit într-o zi la piscină; în schimb, cei waterproof de la Urgo sunt perfecți şi țin bacteriile deoparte; în plus, ca toți plasturii Urgo, şi aceştia sunt antiseptici. Tot rezistenți la apă, mai precis la spălare, sunt plasturii Urgo Aqua-protect; eu am folosit şi de un fel şi de celălalt, mi se par ambele la fel de rezistente la apă şi la fel de eficiente.

Faceți sport? Am un plasture pentru voi :)

Dacă nu aveți de gând să vă bălăciți o zi la piscină după ce v-ați ars cu tigaia, un alt tip de plasture foarte rezistent e cel care se numeşte chiar aşa: Urgo Resistant. Acesta e realizat dintr-un material textil, hipoalergenic şi microperforat, e impregnat cu o soluție antiseptică şi e şi el indicat pentru protecția rănilor superficiale.

urgo4

Asemănător cu acesta, dar fooaaarte flexibil este Urgo Sensitive. Şi acesta e impregnat cu o soluție antiseptică, dar, personal, mi se pare cel mai indicat dacă faceți sport. Am avut câteva ore de bag boxing în care, pe lângă mănuşi, a trebuit să mă bandajez (habar nu aveți ce periculos poate deveni să prepari o salată de roşii….), iar acest tip de plasture e perfect dacă vrei să te mişti în voie.

urgo3

Iar dacă ai nevoie ca plasturele să nu se vadă, există Urgo Discreet. Eu recunosc că, din obişnuință mai mult, pe acesta îl folosesc mult pentru picioare, atunci când mă deranjează pantofii ori sandalele. În ciuda faptului că e subțirel şi că aproape că nu se observă, e foarte eficient şi m-a ajutat de multe ori să ajung acasă.

Plasturi pentru copii? Da!

Ei bine, trebuie să recunosc că eu mă entuziasmez tare de tot mai ales când văd unele produse care-s gândite să fie pentru copii, dar care te aduc la rândul tău în lumea copilăriei. Cam aşa şi cu Urgo, plasturii pentru copii, cu imprimeuri cu Littlest şi Robots in Disguise. Zău, i-aş purta eu!

urgo5

Sper că sfatul meu o să vă prindă bine pe viitor!

1 comentariu

  1. De un real ajutor la casa omului… greu încercat! :-D
    Nici nu ştiam că sunt atâtea categorii… din toate aş vrea/avea nevoie! :))
    Weekend frumos, Antonia! :-)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.