Pentru că iubim hainele la modă

Femeile adoră hainele e o afirmație la fel de adevărată ca și când am spune “Oamenii au nevoie de oxigen”. Prin urmare, nu cumva să pățească ceva vreo piesă prețioasă din garderobă, că o dramă e pe cale să se petreacă. Și la fel cum le purtăm, le și îngrijim, căci cum le îngrijim, așa le avem :)

Și acum, întrerupem programul obișnuit, ca să vorbim despre paiete. Da, paietele pe care multe dintre noi le dăm, dezgustate, la o parte. Făceam și eu asta, până când am descoperit că le pot purta într-o mulțime de combinații, le pot “domoli” cu piese foarte simple sau sport, cu tricouri cu imprimeuri simpatice, cu jeans sau cu pantaloni cu croi simplu și în culori neutre.

Faptul că paietele, alături de auriu, reprezintă una dintre tendințele majore ale acestui sezon nu poate decât să mă bucure.

Și de ce ar fi doar hainele la modă, nu și produsele cu care le îngrijim? Ei bine, din această lună, Perwoll, detergentul lichid pentru culori intense, lansează pe piață o ediție limitată, cu un nou parfum și design de ambalaj unic, care reflectă ultimele tendințe în modă pentru sezonul toamnă/iarnă 2014-2015. 

Inspirat de trend-urile prezentate de marile case de designeri pentru acest sezon, Perwoll își schimbă astfel designul și parfumul variantelor Perwoll Black și Perwoll Color, într-o nouă ediție specială care preia ca element în focus paietele aurii.

Este al treilea an consecutiv în care Perwoll introduce pe piață o variantă în ediție limitată, adaptându-și produsul în ton cu tendințele în moda din acel an. Astfel, în 2013 Perwoll a adoptat designul animal print, iar în 2012, pentru că trendul țintelor devenise un accesoriu popular în modă, a fost îmbrăcat în ediția limitată din acel an a detergentului lichid, Perwoll.

Paietele aurii au fost elementul pe care au mizat diferite colecții prezentate la New York Fashion Week (Victoria Beckham, J. Crew etc) pentru sezonul toamnă/iarnă 2014-2015.

Glitter-and-Sequin-Dresses-For-Fall-Winter-2014-2015 No.-21-Fall-Winter-2013-2014-Womens-Clothing-3 cocktail-dresses-fall-wint copy dolce-and-gabbana-winter-2015-womans-fashion-show-landing

De asemenea, marile case de designeri propun pentru acest sezon ținute accesorizate cu aplicații strălucitoare, inserții luminoase, încrustații cu pietre translucide și accente metalice care redau expresivitatea oricărei piese vestimentare și îi creează o poveste unică (colecția Dolce & Gabbana).

Inserțiile aurii care marchează popularul trend gold rush apar și în colecțiile prezentate de Saint Laurent, Prada, Chloé și Moschino pentru toamnă/iarnă 2014-2015.

2014-2015-Metallic-Coats-and-Jackets-For-Women gold-mine

Așa că, dacă vrei nu doar să porți haine la modă, ci și să le speli la modă, Perwoll te îmibie cu paietele aurii și cu formula specială, care spală delicat și redă intensitatea culorilor.

Ediția limitată Perwoll cu paiete și parfum nou este disponibilă deja în magazine, în variantele Perwoll Black Limited Edition, detergent lichid pentru negru intens, ca nou, și haine închise la culoare (1 litru – 16,88 lei, 3L – 42,89 lei) și Perwoll Color Limited Edition, detergent lichid pentru culori intense, ca noi (1 litru – 16,88 RON, 3L – 42,89 lei).

Perwoll-Limited-Edition-FW-2014-2015

Gata, acum vă lasă, mă duc să scormonesc prin dulap, să vă ce piese aurii sau cu paiete mai găsesc. Dacă vă amintiți ultima dată redescopeream frumusețea asta de fustă.

Kisses and hugs!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.