Pastila care înlocuieşte orele de sport

Cică nişte cercetători au inventat pastila care înlocuieşte orele de sport şi, cel puțin în cazul şoriceilor de laborator cărora le-a fost administrat compusul special, a intensificat activitatea structurilor proteinice, responsabile cu controlul ritmului cardiac.

Mickey şi Minnie de laborator au şi slăbit după ce le-a fost injectată treaba cu pricina şi, chiar mai mult, nivelul de colesterol din sânge a scăzut.

mickey-minnie

Credeți că s-au oprit aici? Neah… I-au luat pe cei mai pofticioşi dintre şoricei şi le-au administrat compusul. Efectul a fost acelaşi: dințoşii au slăbit şi au căpătat şi rezistență fizică.

Antrenamentele la sală ar putea deveni amintire pentru mulți dintre noi. Mă rog, cel puțin pentru cei care s-au întrebat mereu cum slăbeşti fără sport sau cum slăbeşti fără regim.

Cu pastilele de slăbit din comerț ne-am lămurit, nu doar că sunt o țeapă, dar mai ajungi şi pe patul de spital din cauza lor. Ce credeți despre acestea? Le-ați cumpăra?

PS: Între timp, cred că ştiți deja, am început “operațiunea cum slăbeşti cu cetonă/ketone de zmeură“. Nu zic nimic mai mult acum, aştept să mai verific nişte lucruri, dar e cel puțin interesant ce se întâmplă.

UPDATE: Rezultate cură cetonă de zmeură (ketone) – citiți aici ce s-a întâmplat.

6 comentarii

  1. Atata timp cat nu exista pastile pentru cu corp tonifiat, pastila ama magica ramane alimentatia sanatoasa, sportul si increderea in sine. Abia astept o postare despre cetona de zmeura:)

    • Sunt de aceeaşi părere, însă pentru persoane care nu pot, fizic, face sport, ar putea fi salvarea. Da, voi reveni cu impresiile despre cetona de zmeură, doar tre’ să fiu eu sigură ;)

  2. Poate daca as ajunge la disperare le-as incerca, dar in situatia mea nu cred ca e cazul. La mine e o treaba super-verificata : daca mananc mai putin , slabesc. Daca dau iama in ciocolata si inghetata, ma ingras.

    • Eu n-aş renunța la sport nici în ruptul capului. Dacă trec două zile fără o oră de aerobic, o alergare serioasă, ceva care să mă facă să muncesc bine şi să transpir, sunt nervoasă, nu te poți înțelege cu mine.
      Dar mă gândesc că pastila poate fi o alternativă pentru cei care, din pricina problemelor de sănătate, nu pot face sport, iar din cauza asta nu slăbesc, deci problemele de sănătate li se agarvează. Adică a celor care sunt într-un cerc vicios.

  3. I’m a lazy ass…so yeah, I’d give them a try :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.