Parfumuri nou-nouțe, cu care colorăm toamna

Luna noiembrie a colorat nu doar străzile cu nuanțe aurii și arămii, ci și rafturile parfumeriilor, cu nuanțe noi, ale unor parfumuri ce abia așteaptă să le descoperim.

Beyoncé Heat Kissed

Pentru a crea parfumul Beyoncé Heat Kissed, artista a colaborat cu parfumierul Laurent Le Guernec, pentru a concepe un amestec seducător în jurul orhideei Blazing Red Fury, un hibrid între două specii de orhidee din pădurile tropicale ale Americii de Sud.

beyone heat kissed

Note de vârf: fructul dragonului, lychee, mango
Note de mijloc: orhidee Blazing Red Fury, iasomie Sambac, ulei de trandafir marocan
Note de bază: lemn de santal african, vanilie, patchouli

Beyonce Heat Kissed EDP 30ml – 90 lei, Beyonce Heat Kissed EDP 50ml – 124 lei, Beyonce Heat Kissed EDP 100ml – 172 lei.

Guess Double Dare

O altă noutate e Guess Double Dare, o aromă mai intensă, floral-lemnoasă, ce surprinde energia vibrantă a fiecărei femeii.

Parfumierul Marypierre Julien de la Givaudan a creat o aromă floral-lemnoasă parfumul se deschide cu note de tangelo ce se îmbină cu fragi și arome dulci de lychee exotică. Nota de mijloc învăluie într-o aromă narcotică de iasomie, amestecată cu note de lăcrămioare și violete. Nota de bază a parfumului culminează cu acordurile fine de chihlimbar, vanilie cremoasă și vetiver uscat.

guess double dare

Guess Double Dare EDT 30ml – 170 lei, Guess Double Dare EDT 50ml – 243 lei, Guess Double Dare EDT 100ml – 293 lei

Pierre Cardin Emotion

Pierre Cardin Emotion aduce un nou duo de parfumuri atemporale, pentru ea și pentru el.

Emotion Woman e un care, la început, îți ademeneşte simțurile cu arome de mandarine, coacăze negre şi litchi. Mai departe, încântă cu un buchet delicat şi fermecător de petale de iasomie şi orhidee. Acordurile de nufăr, bambus şi magnolia adaugă un plus de feminitate parfumului. La final, acordurile lemnoase se armonizează cu cele de chilhlimbar şi mosc, pentru o semnătură elegantă şi grațioasă.

Emotion Man este combină notele de top de gin şi tonuri citrice. Notele de mijloc sunt rezultatul boabelor de ienupăr, ce intensifică nota de gin, iar un amestesc de cuişoare şi ghimbir completează parfumul, alături de o notă subtilă de anason ce contrastează cu notele florale. La final, Emotion Man aduce tente lemnoase, datorită acordurilor de rădăcină de vetiver şi lemn de santal. Şi… notele de bază, chihlimbar, vanilie şi mosc.

pierre cardin parfum

Pierre Cardin Emotion Woman: Eau de Parfum 75ml – 119,3 lei, parfum deodorant 150ml – 22,5 lei // Pierre Cardin Emotion Man: Eau de Toilette 75ml- 119,3 lei, deodorant natural spray 75ml – 22,7 lei, ddeodorant body spray 200ml – 22,5 lei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.