Unele lucruri sunt pentru totdeauna

Că tot ninge ca-n povești, şi chiar dacă astăzi sunt pe repede înainte, m-am gândit să vă povestesc despre unul dintre acele lucruri care nu se văd, se simt, dar care devin definitorii pentru noi.

Uneori, un parfum poate face asta. Uneori, un parfum e cel care te însoțește de-a lungul vieții. Ca fiică, iubită, soție, mamă, ca soacră, bunică, de Crăciun, într-o seară caniculară de vară, în oraș cu prietenii, prin fum de țigară și la concerte rock, la Operă, în pielea mănușilor de un negru lucios, pe încheietura mâinii drepte, cu o aluniță undeva, pe o bucățică de piele.

După lobul urechii, acolo unde, cândva, a durut, iar semnele rănii au crestat o cicatrice mică, aproape invizibilă.

Un parfum devine ceea ce este doar atunci când tu, cea care-l porți, înțelegi ce ești, ce ai fost și ce vei putea deveni, cu fiecare pas în viitor.

Am descoperit Petits Papiers, creat de Mad et Len, la conferința de lansare a comunității unasiuna.ro, de la ING. Și trebuie să recunosc că, lăsând deoparte Dolce & Gabbana Intense, parfum încă pe wishlist-ul meu, în rest, mi-am cam făcut toate poftele aromate. Vorbesc de cele mass market, pentru că, dacă vă doriți ceva special, atunci parfumeria Madison e the place to go.

Nu, nu vreau să încep să mă gândesc câte parfumuri minunate îmi doresc de acolo. E suficient să mergeți o dată și să vă lăsați pe mâna staff-ului, care vă va plimba prin toate zonele de răsfăț parfumat.

Petits Papiers a devenit cumva my life in a bottle. Parfumul ăsta pare de fiecare dată altfel, în funcție de starea mea, chiar dacă notele de bază sunt aceleași.

Citeam la Andreea că, înainte de a se băga la somn, obișnuiește să se parfumeze cu revelația ei recentă în materie de parfumuri, tot un parfum ce poartă semnătura Mad et Len. Și o cred. Eu fac asta cu Petits Papiers în micile momente din unele zile, în care simt că am nevoie de o doză de visare, de relaxare, de regăsire.

Dacă treceți pe la Madison, întrebați de Mad et Len. Vă asigur că tot ceea ce înseamnă parfum se va redefini.

photo-2

4 comentarii

  1. Mvai..am intrat si eu pe site-ul celor de la Madison, dar nu am gasit nici un pret.hhhmm…what to do..what to do?

  2. Hmmm, tentatii si iar tentatii.Cred ca ar trebui sa nu mai citesc despre astfel de rasfaturi, deja visez la parfumuri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.