Parfum de femeie: Roos & Roos In the Wood for Love

Parfum de femeie: Roos & Roos In the Wood for Love

A existat în viața mea o perioadă în care am făcut un soi de vizionare a integralei celor mai importanți regizori asiatici. Wong Kar-wai e unul dintre cei care mi s-au strecurat pe sub piele, iar In the Mood for Love a fost filmul care m-a schimbat în mare măsură. Poate l-ați văzut, poate nu. Dacă nu, vă sfătuiesc să o faceți. Veți privi anumite lucruri cu alți ochi și, cred, cu alt suflet. Dar despre parfumul Roos & Roos In the Wood for Loven the Wood for Love vreau să vă povestesc astăzi.

Din numele filmului spunea Alexandra Roos că e inspirat cel al parfumului, iar în momentul în care l-am pulverizat pe piele a fost ca și când m-aș fi întors în timp, în momentele în care, prin fața ochilor mei, se derula una dintre cele mai delicate povești de dragoste, cea din filmul lui Kar-wai.

Roos & Roos In The Wood For Love e un parfum inspirat de plimbările îndrăgostiților printre note de cedru, patchouli și rădăcini de vetiver. E o aromă florală, fructată, lemnoasă, pudrată, un parfum pentru toamne rătăcite printre frunze căzute și pentru apusuri arămii și răcoroase. E, la fel de bine, un parfum pentru ierni reci și albe, pentru suflete încălzite.

E genul acela de parfum, care-ți declanșează o pleiadă de trăiri, în momentul în care îl miroși. Îl găsiți la Beautik, alături de celelalte parfumuri Roos & Roos.

in the wood for love roos and roos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.