Parfum de femeie: Ombre Rubis

Ombre Rubis este un parfum delicat și deosebit, creat în colaborare cu parfumierul Thomas Fontaine. Un parfum ce a readus în memoria mea olfactivă cele mai frumoase arome florale.

Descrierea oficială spune că “e un parfum foarte contemporan și mai presus de asta, are o combinație neașteptată de stiluri. Pur și atrăgător, printr-o asamblare uimitore a notelor de bergamotă, citrice și amestecul cu rubarbă și mimosa. Floarea de portocal, iasomia de apă și frunzele de violetă completează această compoziție sclipitoare, care se încheie cu moliciunea aproape comestibilă a vaniliei de Madagascar și nucii de cocos.”

Eu aș spune că e un parfum pe care îl descoperi pe măsură ce îl porți. Îl poți purta într-o zi în care femeia din tine e copilăroasă, jucăușă, poartă haine cuminți, se cuibărește în brațele care o așteaptă acasă. Îl poți purta, de asemenea, în ziua în care vrei să fii cea mai bună, să dai tot ce ai mai bun, să iei nota maximă, să câștigi premiul pentru care ai luptat, să obții promovarea pentru care ai muncit. Îl vei purta în ziua în care te simți sexy și vrei să arăți asta.

Parfumul e unul floral oriental, are note superioare: bergamotă, rubarbă, mimoză, note mijlocii: floare de portocal, iasomie, frunze de violetă, note de fond: mosc, cedru, vanilie, styrax.

Dacă trceți pe lângă una dintre parfumeriile Beautik, nu uitați să îl încercați.

Să aveți un weekend liniștit! Vă mulțumesc pentru că mă citiți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.