Parfum de femeie: Katy Perry Mad Potion

Parfumul Katy Perry Mad Potion a sosit într-un joben, alături de un buchet de flori fermencate și de o baghetă. A sosit să facă o magie și să-mi schimbe un pic starea de spirit. Am suspectat că-i mai mult decât un parfum. Aș zice chiar un elixir, o poțiune. Una cu aromă de vanilie, adunată din întreaga lume, o poțiune care schimbă tristețea-n bucurie și pulverizează bucurie și magie.

Katy Perry Mad Potion are o aromă orientală fascinantă. Este un parfum bogat în note seducătoare de vanilie din întreaga lume. Combinația de chihlimbar şi petale de iasomie îi conferă latura misterioasă şi jucăuşă. Are note de top de vanilie tahitiană, mosc, bujor, note de mijloc – vanilie Bourbon din Madagascar, mosc, petale de iasomie și note de bază de vanilie mexicană, mosc, chihlimbar.

katy perry mad potion

Sticluța are o formă rotundă, asemenea celor pentru poțiuni, cu un finisaj mat, iar pe parte din față se regăseşte un sigiliu de ceară ce aminteşte de sticlele vechi din farmacii. Capacul decorat cu sclipici evocă praful magic, în timp ce cutia neagră din carton, împodobită cu buline argintii reflectă esența parfumului Katy Perry Mad Potion.

Din colecția Katy Perry Mad Potion, disponibilă din august 2015, fac parte Eau de Parfum 100 ml (172 lei), Eau de Parfum 50 ml (124 lei), Eau de Parfum 30 ml (90 lei) șideodorant Natural Spray (29 lei). 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.