Am găsit soluția pentru păr gras

Long time no see şi nu vreți să ştiți cam ce haos m-a cuprins. Dar promit ca nu mai durează mult şi că mă întorc la bunele obiceiuri. Până una, alta, am tot adunat chestii faine despre care să vă povestesc, iar unul dintre ele e de-a dreptul o revelație. Dap, revelația numită soluția pentru păr gras.

După cum m-am miorlăit de zeci de ori pe aici, îmi spăl părul o dată la două zile. Că-s în Sahara, că-s la saună, părul meu se îngraşă după două zile. E drept, se poate să fiu şi un pic prea aspră cu mine şi să exagerez, cert e că eu aşa mă simt fresh şi îngrijită.

Ei bine, acum ceva săptămâni am primit cele patru şampoane noi de la Schauma. Pe două dintre ele mi le-a sustras le-am dăruit mamei, iar eu am rămas cu cel galben şi cu cel mov.

soluția pentru păr gras schauma sampon

Ca să vorbim aşa, civilizat, ca o beauty bloggeriță adevărată, eu am rămas cu Schauma Nature Moments Honey Elixir & Barbary Fig Oil şi cu Schauma Nature Moments Provence Herbs & Lavander.

Al doilea ca al doilea, a fost în regulă, lasă părul cu volum, se aşază frumos a doua zi, chiar dacă dormi ca mine şi te trezeşti cu el în toate direcțiile, firul pare mai sănătos, toate bune şi frumoase.

Dar primul, măi, fetelor, măi… Primul e mi-nu-nat. Cel puțin pentru părul meu a făcut minuni. Am ajuns să mă spăl că trebuie, însă e pentru prima dată în viața mea când am uitat că e momentul în care trebuie să-mi spăl părul.

Volum, strălucire, hidratare, you name it, you have it. Serios, nu am crezut că există aşa ceva, nu că nu în mass-market, dar în general. Eu mă declar dependentă de şamponul ăsta.

Să am volum la trei zile după ce m-am spălat pe păr mi se părea mai puțin realizabil decât zburatul porcilor, de exemplu. Dar se poate. Treaba cu părul. La porci mai e de lucrat.

Din ce înțeleg, formulele utilizează doar esențe de origine 100% naturală și sunt testate dermatologic, sunt blânde cu pielea capului şi nu conțin nici un fel de siliconi sau coloranți artificiali.

Mai mult decât atât, șampoanele au un pH neutru, astfel încât, după spălare, părul rămâne nu doar curat, ci și frumos în mod natural și rezistent de la rădăcini până la vârfuri. Şi da, ştiu că multe produse promit să fie soluția pentru păr gras. Dar eu zic să încercați şi şamponul ăsta. O să mă pomeniți, vă promit.

Gata :) Dacă aveți întrebări, comentarii, înjurături, vorbe bune, aici sunt.

Haide, v-am pupat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.