Colecție Pandora pentru Ziua Mamei

Special pentru Ziua Mamei, PANDORA a creat noi bijuterii strălucitoare, finisate manual şi atent meşteşugite, pentru a celebra şi a onora frumusețea feminității. De la legătura creată prin dragostea unei mame la farmecul, împlinirile şi reuşitele zilnice ale femeilor, PANDORA sărbătoreşte întâmplările marcate de dragoste şi afecțiune care au loc în întreaga lume în această zi deosebită.

bratari-pandora

Arată-i mamei, surorii, prietenei sau iubitei tale cât de mult prețuieşti momentele de neuitat care vă leagă şi dăruieşte-i o brățară Moments de tip bangle, cu închizătoare în formă de inimă, în combinație cu un talisman din argint 925, zirconiu cubic sclipitor şi email roz, sau alege setul de cadou format din inel, cercei şi pandantiv cu inimi sclipitoare.

inimi-pandora

Alături de noile bijuterii, PANDORA a pregătit şi o ofertă unică de Mărțişor, pentru a sărbători venirea primăverii – acel moment deosebit, când natura prinde viață din nou după iarna friguroasă. În perioada 26 februarie – 8 martie 2015, vino la unul dintre magazinele partenere autorizate participante, cumpără orice brățară şi vei primi cel de-al doilea produs cu reducere de 50%.

pandora-3-1

pandora-3-2

Eu sunt topită după cea de-a doua brățară, cea cu inimioară, din prima imagine. Am văzut-o și în realitate și e incredibil de frumoasă. Și restul propunerilor trebuie să recunoașteți că sunt foarte frumoase, delicate, cu mesaje inspirate. Sper să vă fie surse de inspirație pentru un cadou care să dăinuie și să o însoțească zilnic pe care pe care o iubiți.

Kisses and hugs, dragilor!

2 comentarii

  1. toate sunt foarte frumoase , dar la fel ca si tine ,cea de-a doua imi place cel mai mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.