Noua serie de Simboluri & Numere de la PANDORA

Nu știu ce-mi place mai mult la noua colecție Pandora: că integrează simboluri și numere, că are noi talismane din aur roz de 14k și zirconiu cubic, că permite un mix and match nu doar între piese, ci și între metale? Cred că toate îmi plac la fel de mult, iar noua colecție Pandora e pe lista mea de shopping cu siguranță.

Brățările din noua serie cu simboluri de la PANDORA ne readuc farmecul străvechi al unor motive prețioase, înrădăcinate în istorie şi legendă. Infinitul simbolizează momentele eterne din viață; o inimă este plină de dragoste şi admirație; un trifoi norocos, o potcoavă sau hamsa te ghidează şi te protejează mereu. Eu îmi doresc mult o hamsa, cred că am nevoie și la propriu și pe o bijuterie de această mână a Fatimei (cum o numesc musulmanii) sau a Fecioarei Maria (cum o numesc creștinii).

Special introduse în această colecție, noile talismane din aur roz de 14k şi zirconiu cubic îți exprimă gândurile, împrumutând brățărilor o căldură trandafirie şi un farmec vintage.

PAN_PR_PA14_ROSESYMBOLS_SPS

ETERNITY_SPS

Talismanele în formă de numere din argint 925 oxidat, decorate cu zirconiu cubic strălucitor, strălucesc pentru a dezvălui momente de neuitat din viață – o zi de naştere, o aniversare sau o reuşită – sau devin, pur şi simplu, numere norocoase în drumul ales de tine în viață.

PAN_PR_PA14_KEYHEART_SPS

PAN_PR_PA14_LUCKYNO7_SPS

Poți adauga brățării sau colierului tău şi alte simboluri care reprezintă speranțele, visele şi dorințele tale și poți combina metalele pentru a crea un look la modă, dar care păstrează vii amintirile din trecut şi momentele prețioase din viață.

SPS_COMBI_SILVER_02_PA14

PAN_PR_PA14_EVILEYE_SPS

SPS_MO_SILVER_01_PA14

SPS_COMBI_TWOTONE_01_PA14

Eu, pe lângă hamsa, mi-aș alege talismanul cu evil eye și frumoasa brățară cu semnul infinitului. Sunt curioasă: din noua serie de simboluri și numere de la PANDORA, ce vă ispitește cel mai mult?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.