Inelele suprapuse de la Pandora sunt to die for

Când seara îți colorezi și îngrijești frumos unghiile, iar a doua zi îți sare lacul de unghii, fără să fi făcut nimic, doar pentru că ți se exfoliază unghiile, parcă nu prea îți vine să mai porți inele și să mai atragi atenția. Dar acum e diferit, o să vă povestesc în curând, iar pentru inele suprapuse de la Pandora am dezvoltat o obsesie.

Încă nu am apucat să vă arăt manichiura pe care o port grație celor de la Salon 1 Concept. A fost singura modalitate prin care am putut avea niște unghii îngrijite, fără ojă sărită. Ei, de când cu unghiuțele cât de cât normale, am prins curaj și pentru inelele pe care le cam abandonasem.

Sunt realizate din argint 925 şi aur de 14k, împodobite cu zirconiu cubic sclipitor. În plus, sunt finisate manual. Eu le-aș purta și câte unul, dar parcă tot combinate mă tentează mai mult.

colaj-pandora

PAN_PR_AU_rings_cmyk

PAN_PR_CH_rings_cmyk

Iar dacă faceți ca mine și intrați pe Ring Designer, aplicația de creare inele de pe site-ul PANDORA, cred că o să ne întâlnim la shopping într-unul dintre magazinele Pandora, prin AFI Cotroceni, prin Promenada, Băneasa ori prin Mall Vitan, cine știe :D

PAN_PR_AW14_AUTUMNRINGS_SPS

PAN_PR_CHR14_CHRISTMASRING

2 comentarii

  1. Sunt wow, chiar sunt. Foarte delicate, dar moderne. E fain ca poti sa le iei pe rand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.