Dăruiește-i inima, la propriu, cu colecția Pandora Valentine’s Day

Anul acesta, de Valentine’s Day, PANDORA îți dă posibilitatea de a-ți împărtăşi sentimentele de afecțiune şi căldură cu ajutorul bijuteriilor finisate manual, create din materiale veritabile şi împodobite cu pietre strălucitoare, perfecte pentru a sărbători iubirea şi stilul personal. 

Pandora-Valentine-Day-2015-2

Noua serie “Love” surprinde perfect spiritul acestei ocazii, cu bijuterii cu un font special creat, cu pietre de zirconiu cubic şi litera “o” în formă de inimă.

Pandora-Valentine-Day-2015

Un accesoriu discret, dar esențial pentru o ținută, aceste bijuterii minunate îți aduc aminte de momentele prețioase de dragoste şi îți spun povestea printr-un singur cuvânt.

Pandora-Valentine-Pendants-2

 

Cercul neîntrerupt al unui inel e un simbol al unității, iar de Valentine’s Day, PANDORA lansează o colecție de inele suprapuse, care se pot combina pentru a obține un look personalizat.

Pandora-Valentine-Rings

Iar pe o brățară Pandora ce poate să se așeze mai frumos, de Ziua Îndrăgostiților, dacă nu un talisman romantic cu inimă din argint sau aur.

Pandora-Valentine-bracelets

Adaugă un plus de stil cu cercei cu inimi în două nuanțe şi un colier cu inimi întrepătrunse, pentru a sărbători dragostea cu ocazia Valentine’s Day.

Pandora-Valentine

Pandora-Valentine-Pendants

Mie îmi plac toate, dar îmi doresc enorm o brățară. Acum, însă, nu e momentul, dar sper să o am cândva, anul ăsta. Pe voi ce v-ar tenta, dragilor?

Vă las acum, mă așteaptă o noapte lungă, dar pauza asta pentru blog mi-a făcut tare bine. Să aveți o noapte bună și o zi de joi perfectă!

Beautiful heart was alone on © Shutterstock.

2 comentarii

  1. Mvai, pe mine sigur ma poti cuceri cu ceva charmuri de la Pandora, sut tare frumoase si bratara mea deja are forma ;))

    Te pup

    http://www.miu-miu.ro

  2. wow ,ce de minunatii ,mi-ar placea macar o bijuterie din aceasta sa am ,sunt superbe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.