Palette Deluxe, cu până la 30% mai multă strălucire

Noua colecție de vopsea de păr Palette Deluxe, îmbogățită cu Golden Oil Elixir, ce conține prețiosul ulei de argan, oferă cu 30% mai multă strălucire și 22 de nuanțe seducătoare potrivite pentru stilul fiecăreia.

Blondul luminos și blondul delicat platinat se numără printre cele mai în vogă culori, atât într-un look uniform, cât și în combinații cu alte nuanțe. De asemenea, în cealaltă extremă a paletei de culori, negrul natural este o alegere modernă pentru sezonul rece.

Noua formulă a cremei colorante Palette Deluxe cu uleiuri prețioase pătrunde adânc în firul de păr, sigilează în interior pigmenții de culoare de înaltă performanță, pentru o culoare bogată, strălucitoare, care se menține un timp îndelungat. Tratamentul aplicabil după vopsire, cu Golden Oil Elixir conține ulei prețios de Argan care răsfață părul și îl îngrijește în interior, oferindu-i un aspect sănătos.

Gama de coloranți de păr Palette Deluxe cu formula nouă cu Golden Oil Elixir cu ulei de Argan cuprinde o colecție completă de 22 de nuanțe, de la roșu intens la blond diamantin – oferind tuturor, indiferent de stilul ales, culori bogate, de durată și acoperire de până la 100% a firelor albe. De asemenea, începând cu acest sezon, colecția Palette Deluxe se îmbogățește cu trei nuanțe noi: Blond Suprem C95, Blond Luminos 408 și Negru Natural 900. Vopseaua de păr permanentă Palette Deluxe, cu Golden Oil Elixir (115 ml) are un preț recomandat de 14,99 lei.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.