Ce e acela padel şi ce facem cu el

Vă mărturisesc că, până acum câteva zile, habar nu aveam ce e acela padel şi la ce foloseşte. Am auzit cuvântul într-o discuţie şi, de îndată ce am avut un moment liber, am căutat să văd despre ce e vorba. Ei bine, am aflat că este vorba despre un sport cu origini şi evoluţie hispano – a fost inventat de mexicani şi perfecţionat de spanioli, care câştigă tot mai mulţi adepţi.

Eu, una, recunosc că sunt extrem de cutioasă despre cum se joacă, iar sâmbătă o să am ocazia să văd o partidă şi chiar să joc. Asta pentru că ParkLake devine pe 1 iulie locul de desfăşurare al celui campionatului de padel al verii, organizat împreună cu World Class şi PadelMania.

Fie că ai mai jucat şi eşti experimentat, fie că nu ai pus în viaţa ta mâna pe o rachetă de padel şi nici n-ai auzit, poate, până acum, despre acest sport, eşti invitat să joci  pe unul dintre cele trei terenuri special amenajate. Cine ştie, poate chiar o s şi câştigi unul dintre premiile oferite în cadrul competiţiei.

Campionatul se joacă între orele 17:00-21:30, în gradina ParkLake, la ieşirea dinspre parcul Titan. Iar dacă nu vrei să te înscrii în competiţie, dar nici să stai deoparte, poţi să iei parte la meciurile demonstrative cu cei mai buni jucători de padel din ţară.

Doritorii se mai pot înscrie până în 30 iunie, la recepția clubului World Class din ParkLake, iar intrarea în zona dedicată este liberă. La finalul campionatului, cei mai buni doi jucători vor câștiga premii oferite de organizatori.

Un DJ va asigura muzica bună pe tot parcursul evenimentului, iar un MC va anima atmosfera. Vizitatorii se pot alătura activităților sportive și pot asista la lecțiile de padel sau pot pedala la un Smoothie Bike, pentru a-și prepara singuri propriul smoothie. Olympus, partener Padel in the Park, asigură hidratarea participanților și oferă sucuri de fructe pe durata evenimentului.

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu