Ce au în comun bijuteriile make-up-ul, macaroons, vinul spumant și freziile?

Trebuie să recunosc că, pe cât de mult îmi plac bijuteriile, pe atât de rar ajung în magazinele de bijuterii. Dar când ajung, îmi place să stau multicel, să mă uit la toate modelele, să văd ce se mai poartă, să probez și să asortez. Iar dacă sunt de părere că o femeie într-un magazin trebuie tratată cu atenție, să fie respectată, într-un magazin de bijuterii trebuie să se simtă ca o prințesă.

Iar ca să răspund la întrebarea din titlu, ei bine, o zi de sâmbătă și un magazin. Oxette. A cărui invitație la ziua specială dedicată doamnelor și domnișoarelor, în magazinul de bijuterii din Băneasa Shopping City, mi-a confirmat cumva că un astfel de loc e special. Toate clientele magazinului au fost întâmpinate cu o floare, prăjituri și un pahar de vin spumant.

oxette 1

În magazin, alături de bijuterii și mici delicii, a fost prezentă și Mirela Vescan, make-up artist, pregătită cu tot ce trebuie pentru a le machia pe cele ce și-au dorit un look profesionist.

oxette 2

Eu am avut surpriza să mă revăd acolo și cu Adela Pasc, un make-up artist extraordinar, o persoană extrem de pasionată de ceea ce face.

oxette 3

Oxette a organizat și o tombolă specială, la care putea participa orice persoană care achiziționa un produs în timpul acestui eveniment. Premiile primei ediții “Oxette – Where Jewels Meet Make-up” au fost trei vouchere pentru două persoane la Pescariu Sports & SPA, plus marele premiu, un ceas Oxette.

oxette 4

Am înțeles că acesta a fost primul dintr-o serie de astfel de evenimente. Așadar, dacă ești în căutarea unor bijuterii frumoase ori vrei să petreci puțin timp, răsfățată cu tot felul de lucruri, Oxette va avea astfel de momente lunar. Pentru a fi la curent cu data, ora și locul, îi poți urmări pe pagina de Facebook.

Eu vă las cu câteva imagini și vă doresc o săptămână frumoasă!

2 comentarii

  1. Ce frumos! Multumim ca ne-ai anuntat despre asta, o sa fiu atenta la pagina lor de Facebook, sa aflu cand se mai intampla.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.