OOTD: One of those long school days

Ăsta e un outfit foarte simplu pe care, dacă aș mai fi studentă, l-aș purta într-o zi de cursuri, cu alergătură, cu proiecte, cu mers la bibliotecă. Denimul închis, fie și într-o formă ceva mai casual, dă o notă de seriozitate, iar un tricou e suficinet de comod cât să-ți permită să alergi de la o sală de curs la alta, să cari cursuri și cărți.

Dintotdeauna i-am invidiat pe americani, cu școlile lor dotate cu lockers, acele dulăpioare în care poți să-ți lași cărțile și cursurile și să le iei când ai nevoie. Dar să revin.

Eventual, un sacou ar fi potrivit, nu doar pentru diminețile răcoroase de toamnă, ci și pentru și mai multă seriozitate și decență. Studenți, studenți, în jeanși, dar cu bun simț :)

E doar un outfit pentru facultate, simplu, pe care-l îmbraci într-un minut, ce nu iese cu nimic în evidență, dar pe care am ales să-l postez tocmai pentru că sunt de părere că un student trebuie să fie îmbrăcat casual, confortabil, dar și pentru că, în mintea mea, albastrul și maroul sunt combinația cea mai potrivită. Dar asta e doar o părere personală.

1ootd-back-to-school

ootd-back-to-school-2

ootd-back-to-school ootd-back-to-school-4

Port tricou Tommy Hilfiger, jeans Bershka, sneakers Motivi, geantă no name.

Kisses and hugs!

Workspaces are neat and clean on © Shutterstock :)

4 comentarii

  1. Cred ca ti-am mai zis cat imi plac sneakersii astia :D Sunt tare faini. Buna ideea ta pentru scoala, ar fi bine sa se mai imbrace asa fetele, unele zici ca se duc la disco…

  2. Foarte draguta tinuta pentru o zi aglomerata la scoala :)
    O sa facem si noi in curand tinute pentru back to school :)
    Te pup! :*

  3. Da, si albastru cu maro sunt in topul combinatiilor preferate :)
    I agree.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.