#OrbicoLovesBeautyBloggers: Două parfumuri de care m-am îndrăgostit

#OrbicoLovesBeautyBloggers: Două parfumuri de care m-am îndrăgostit

Asemeni multora dintre voi, sunt înnebunită după parfumuri, iar nebunia asta are numeroase moduri de a se manifesta. Uneori, îmi cășună pe câte un parfum și îl folosesc ani la rând, obsesiv, plăcându-mi zi de zi mai mult; alteori, mă apucă o destrăbălare din asta de-mi vine să folosesc parfumuri diferite dimineața, la prânz și seara, în fiecare zi altele :) Ei bine, sfârșitul de 2018 și începutul de 2019 m-au prins în această a doua fază, iar “vinovate” se fac două dintre parfumurile primite la super-mega evenimentul Orbico Loves Beauty Bloggers, mai exact Girls Can Do ANything de la Zadig&Voltaire și Daisy Love, de la Marc Jacobs. 

Acestea două m-au făcut să las deoparte parfumul pe care îl foloseam de ceva vreme. Întind mâna către Daisy Love în zilele în care vreau să mă simt feminină, în care port pulovere pufoase, în nuanțe lăptoase, în care ziua de iarnă e molcomă, cu un soare ascuns după nori; în zile de iarnă în care mă bucur de mine, așa cum sunt, în care îmi cumpăr flori de la doamna din piață și capuccino de acolo de unde am amintiri frumoase.

Marc Jacobs Daisy Love e despre dragoste și despre visare, despre gingășie și despre plutire, despre liniște și încântare. E un parfum vesel, vibrant, delicat în arome, dar puternic în privința rezistenței. Fructe,frișcă, vanilie, mușchi uscat compus din lemn de Driftwood, mușchi de cașmir și ambră – toate într-una dintre cele mai frumoase sticluțe de parfum.

Daisy Love Marc Jacobs

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything e parfumul pe care îl aleg în zilele în care vreau să mă simt puternică, dar feminină, în acele momente în care știu că mă așteaptă o zi grea, cu multe provocări. Nu ascund că l-am folosit și în zilele în care mi-a fost teamă că nu o să reușesc ce mi-am propus sau în momentele în care am fost complet demoralizată. Poate că o să spuneți că e o prostie, că ia uite-o si și asta ce dramatizează aici în legătură cu parfumurile, însă pentru mine sunt acel element care îmi amintește să respir, să trag aer în piept.

Pere, tonka, mosc, vanilie, lemn de santal – acestea sunt aromele care se întreprătrund în Girls Can Do Anything. Vi-l recomand, e parfumul încrederii în sine.

zadig-voltaire-girls-can-do-anything

Și pentru că am cam adunat ceva parfumuri în ultima vreme, iar camera mea cea nouă nu a mai filmat de multicel un clip, mă întrebam dacă vi s-ar părea interesant un video despre parfumurile mele – de la cele mai ieftine (și unele chiar bune), la cele mai scumpe (și unele adevărate dezamăgiri). Cu cel mic prin preajmă e o provocare să pot filma, dar dacă vi se pare interesant, mă mobilizez și se face :)

Și sunt și curioasă de ce parfumuri ați mai descoperit voi, în ultima vreme, așa că, dacă nu vă e lene să-mi scrieți, vă aștept, cu drag, comentariile.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.