Noutatea OPI: Șase nuanțe noi în colecția OPI Neons

OPI a lansat 6 noi nuanțe de lacuri de unghii, primele nuanțe neon, full size, împreună cu Put a Coat On!,€“ o bază specială, albă, care amplifică nuanța culorilor. Neons by OPI, primele nuanțe neon full size lansate de OPI sunt nuanțe speciale de vară; culori electrice de lămâie, mandarină, roz sexy, corai, lime și purpuriu.

œPentru că mâinile și picioarele noastre sunt mereu la vedere în sezonul cald, să purtăm un lac de unghii este un must. Eu sunt un mare fan al culorilor puternice pentru vară iar Neons by OPI conferă un look îndrăzneț care completează perfect un corp atins ușor de soare. Dacă doriți ca nuanța preferată de neon să iasă și mai mult în evidență, va recomandăm să utilizați Put a Coat On!, un nou tip de bază, albă, realizată special pentru a fi purtată cu lacuri în nuanțe puternice pentru a scoate culoarea în evidență!

Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP

opi-neons

Fără prea multe alte cuvinte, o să las colecția să vorbească de la sine. Ah, da, să nu uit: eu am ales să port Down To The Core-al și… îi știți pe ăia care își încalță pantofii noi și nu-și pot dezlipi ochii de la ei, nici măcar în mers? Ei, bine, așa sunt și eu cu noua mea manichiură, pentru care vreau să mulțumesc Topline și Beauty District Victoriei.

opi-neon-down-core-al-1

opi-neon-down-core-al-2

opi-neon-down-core-al-3

9 comentarii

 1. Cum arataaa! Superbe sunt!

 2. De cand asteptam sa apara astfel de nuante! Sunt minunate! Abia astept sa le incerc deoarece sunt foarte potrivite pentru acest sezon.

 3. Eu nu inteleg de unde atat luciu la nusnta asta si de unde asa incantare??
  Am top coat, coraiul si gslbenul.
  Coraiul peste top coat e urat, fara el e si mai urat, e matuit
  Acum sunt 2 variante: ori eu le-am nimerit fake ( luate de pe beauty spell) ori am prea mari asteptari de la o oja opi.
  Pacat, sunt dezamagita.

 4. culorile sunt absolul uimitoare si se protivesc foarte bine acestui sezon! Abea astept sa le incerc!

 5. Sticlutele mele de opi neon sunt originale. Si efectul pe unghie e dezamagitor.
  Nu se compara ceea ce vad in aceste poze cu unghiile mele.
  Inteleg reclama pt un produs dar nu in bataie de joc. Reclama mincinoasa.
  Asadar, ca rezultat, multe bloguri de beauty (😝) au fost sterse din preferinte/facebook!
  Sa fii mandra de oja ta opi si sa tot faci asa reclame si eu fraiera ca am avut incredere in diverse bloguri

  • Dar tu ai văzut cum arată oja OPI pe unghiile mele? Nu îți înțeleg ieșirea și, sincer, nu prea am chef, în general, să tolerez astfel de reacții. Nu știu ce are faptul că la tine nu știu ce ojă n-a fost nu știu cum (poate că aplicarea nu a fost corectă, te-ai întrebat cumva asta?) cu blogurile, dar la asemenea reacții, eu chiar mă bucur dacă m-ai șters din preferințe.
   Nu știu cât de mult m-ai urmărit, dar din câte îmi dau seama din reacția ta, cred că prea puțin. Unei bloggerițe care se înfățișează fără machiaj în fotografii, care scrie depsre problemele ei de ten, care face review-uri nu oricum, ci după ce testează mult și bine, nu prea îi pică bine reacții precum a ta. Așa că te scuz că mi-ai stricat seara și te invit să citești ce crezi tu că te face să te porți mai frumos. Gănduri bune!

 6. Culoare este absolut minunata pentru acest sezon! plus ca am mai vazut cateva culori de la ei care sunt la fel de frumoase!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.