Cu OPI BRAZIL, viața e plină de culoare

Foarte multă lume mi-a admirat manichiura pe care o port încă de miercuri și care e neatinsă. De multă vreme nu mi-a mai plăcut atât de mult o nuanță de roz. Despre ce nuanță e vorba? Ei bine, despre Kiss Me I’m Brazilian, din noua colecție OPI Brazil.

Iar nuanța de roz e doar una dintre cele mai frumoase pe care le-am încercat vreodată și, zău vă spun, până și bărbații m-au întrebat ce ojă e, pentru că arată foarte bine. Și știm toate cât obișnuiesc bărbații să se dea în vânt după roz.

Cu noua colecție Brazil, OPI ne poartă într-o călătorie a culorilor, în Brazilia, unde viața freamătă (I Just Can’€™t Cope-acabana, Where Did Suzi€’s Man-go?, Toucan Do It If You Try, Kiss Me I’€™m Brazilian, Live.Love.Carnaval și Red Hot Rio) și adaugă fler ținutelor neutre.

I Just Can’t Cope-acabana / Where Did Suzi’s Man-go? / Toucan Do It If You Try
I Just Can’t Cope-acabana / Where Did Suzi’s Man-go? / Toucan Do It If You Try

 

Kiss Me I’m Brazilian / Live.Love.Carnaval / Red Hot Rio
Kiss Me I’m Brazilian / Red Hot Rio / Live. Love. Carnaval.

Nuanțele de siena, pământ și nisip (Don’€™t Bossa Nova Me Around, Taupe-less Beach, I Säo Paulo Over There,  OPI Scores a Goal!)  fac o tranziție fără efort de la zi la noapte, la fel ca un fluture care se transformă.

Don’t Bossa Nova Me Around / Taupe-less Beach / I São Paulo Over There / OPI Scores a Goal!
Don’t Bossa Nova Me Around / Taupe-less Beach / I São Paulo Over There / OPI Scores a Goal!

Nuanțele care te duc cu gândul la flora Braziliei (Next Stop…The Bikini Zone, AmazON…AmazOFF) completează o ținută ieșită din tipare.

Next Stop…The Bikini Zone / AmazON…AmazOFF
Next Stop…The Bikini Zone / AmazON…AmazOFF

Și de data aceasta, textura este exploatată în 4 noi nuanțe în ediție limitată de Liquid Sand„ (Samba-dy Loves Purple, I’€™m Brazil Nuts Over You, What’€™s a Little Rain Forest? și You’€™re So Flippy Floppy).

OPI-Brazil_Mini_Liquid-sand
Samba-dy Loves Purple / I’m Brazil Nuts Over You / What’s a Little Rain Forest? / You’re So Flippy Floppy)

Ce să mai, colecția OPI BRAZIL e o explozie de culori, de stări, de combinații surprinzătoare, sigur vei găsi o nuanță care de care să te îndrăgostești.

2014_32_Brazil_Red_Profile_FP

Brazilia. Carnaval, locul unde culoarea este peste tot: parade, costume, focuri de artificii; căldură,  plaje îmbătate de soare unde mii de bikini defilieaza purtați de femei bronzate; fructe tropicale delicioase,  jungla verde și profundă… toate acestea sunt imagini care îmi vin rapid în minte atunci când mă gândesc la Brazilia.

Femeile braziliene sunt sexy, misterioase, distractive și excitante, posedă atât frumusețe interioară cât și exterioară – foarte cool și elegante în ciuda climei tropicale foarte caldă

Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP

 

 

colaj-opi

 

Eu o să mă joc, în următoarea perioadă, cu aceste patru minunății, chiar dacă una dintre ele mi-a fost sustrasă de un spiriduș mic, pe numele lui mama :D

DCA16_Brazil_MiniCum vi se pare noua colecție OPI BRAZIL? Care dintre nuanțe vă tentează cel mai mult, pentru care ați cădea în ispită?

Eu am mai pus ochii pe galbenul I Just Can’t Cope-acabana, pe coraiul Toucan Do It If You Try și pe vișiniul dens OPI Scores a Goal!

Kisses și un weekend perfect!

6 comentarii

  1. Toate sunt superbe, imi plac cele taupe, insa cel mai mult imi place AmazON AmazOFF. :*

  2. Nu credeam ca pot sa vad 12 nuante deodata si sa imi placa TOATE. Pe toate le-as vrea in colectia mea… si nu as putea alege doar una. Nu as putea decat daca as fi torturata :) In cazul acesta as alege ”next stop – the bikini zone” pentru ca nu am nimic asemanator. Pacat ca ojele OPI sunt atat de scumpe …

  3. Toate sunt extraordinar de frumoase.Dacă ar fi ce să aleg, aș fi într-o mare dilemă.

  4. Frumoase toate, n-as putea rezista nici uneia.

  5. Numai una şi una, imposibil de ales! ♥

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.