OOTD: Jump into a playsuit and play

Când eram eu mică, i se spunea salopetă. Acum, e playsuit sau jumpsuit. Sau romper. Sau overall. Mă rog, o diferență între ele ar fi. Înțeleg că playsuit e ce port eu, adică o treabă din asta cu pantaloni scurți, playsuit-ul are pantalonul lung, iar dungaree-ul e salopeta din jeans.

Eu tot salopetă îi spun, chiar dacă e departe de accepțiunea de pe când aveam şase ani, iar salopetă era din catifea roşie, cu bretele care se prindeau în nasturi metalici.

Totuşi, deşi o haină aparent muncitorească, mie salopeta mi se pare una dintre cele mai interesante piese dntr-o gareorbă. Şi o să vă spun şi de ce. Dă impresia că te-ar limita cumva în a o combina, în a-i da mai multe fețe. Ea pare că, indiferent cât ai insista pe lângă ea, o să rămână o simplă salopetă.

E drept, asta a mea e mai cu moț, că are cei mai frumoşi nasturi aurii. Dar odată ce-o tragi pe tine, nu ştii cu ce s-o accesorizezi mai degrabă. Eu am ales o combinație de maro cu negru, de care fugeam anii trecuți de mama focului.

Port salopetă Tina R, balerini şi geantă no name, curea Accesorize, cred.

outfit2-5x

Kisses and hugs!

4 comentarii

  1. faina salopeta. eu imi caut una eleganta, dar nu e nicaieri.te pupacesc!

    • Hmmm, eu pe Tina R asta am pus mâna întâmplător, din cu totul alt magazin. Am văzut pe Topshop tot felul de modele, dacă ai răbadre, poate arunci un ochi pe acolo. Te pup, scumpa mea, miss you :*

  2. Faina salopeta, de fata ce sa mai zic??? superba

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.