OOTD: Rip my soul and put a smile on my face

Am vrut ripped jeans ca ăștia și noaptea-n somn și nici dacă mi-i alegeam din magazin, pe probate, nu-i nimeream atât de potriviți. Sunt perfecți, exact așa cum mi i-am dorit, numărul perfect, eu sunt cam un 27, dar i-am luat 28, în ideea în care nu voiam să îmi stea ficși. Marerialul e foarte bun, grosuț, nu au elastan, deci, dacă îi veți comanda, să aveți în vedere asta. Sunt foarte încântată de calitate, îmi plac enorm și mă bucur că i-am luat.

Sweaterul e un alt hit. Nu mă așteptam să fie așa. Are polar la interior, e dintr-un material foarte plăcut, e foarte călduros și foarte, foarte bine lucrat. îl văd, deja, într-o mulțime de combinații, e perfect pentru toamnă-iarnă.

Port jeans de aici și sweater de aici, cămașă Tommy Hilfiger, haină din piele Biaggini, pantofi sport Nike, geantă Parfois, accesorii H&M. Și nu, nu zâmbesc. Dar ascult ceva frumos.  Ascultați la final.

ootd-red-dog-3

ootd-red-dog-2

ootd-red-dog-4

ootd-red-dog-6

ootd-red-dog-7

ootd-red-dog-5

ootd-red-dog-15

ootd-red-dog-8

ootd-red-dog-9

ootd-red-dog-10

ootd-red-dog-11

ootd-red-dog-12

ootd-red-dog-13

ootd-red-dog-14

Nu zâmbesc decât atunci când simt. Nu port ruj roșu decât atunci când simt. Nu ascult, în general. Cânt în gând, zâmbesc cu sufletul, ating frunzele copacilor și vorbesc cu ploaia. Nu am răutăți simțite, doar declarate în apărare. [Am cele mai mici șosete din lume. Și cele mai mici mâini.]

Pentru voi, emoție:

Zâmbiți, trăiți, iubiți. Fiți bine, dragilor.

Kisses and hugs!

6 comentarii

  1. Esti o draguta, fie ca zambesti sau nu, iar tinuta e mortala. Pupici.

  2. o da! pe gustul meu ;) si……cred ca am zarit un zambet “abtinut” :-)) bravo !

  3. Bluza e tare, tare draguta!
    Imi place intreg outfitul! <3

  4. Băi, cât de cool ești! Foarte mișto combinația! :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.