OOTD: It’s been raining cats and dogs, darling

Lacustrul stă să se termine, soarele s-a cam plictisit singurel și vrea cu noi. Așa că eu zic să-i dăm voie :)

Dar cum a plouat și a tot plouat, eu am tot căutat să colorez cumva zilele, la propriu și la figurat. Ba cu inițiativa #100happydays, pe care cred că ați văzut-o deja pe Instagram sau pe pagina de Facebook Macnetize (dacă nu mă urmăriți încă, promit să nu mă supăr, dar ratați chestii colorate și frumoase, vă zic), ba cu câte o piesă vestimentară colorată.

Dacă nu mă credeți, jur pe galben, pe cuvânt! Pe galbenul unui trenci no name, dar mai ales pe alb și pe negru. Or fi ele non-culori, dar au așa un fel de a colora o ținută, că asta cred că rămâne combinația mea preferată.

Așadar, mor după fusta mea dungată, dar am mai ochit câteva pe care trebuie să le am. Pentru mine, aceasta a fost prima comandă pe care am plasat-o la Kurtmann, dar recunosc că m-am și abonat la newsletter-ul lor și mai mereu găsesc chestii care ajung în wishlist. Mi-am mai luat ceva tare frumos de la ei, promit să vă arăt într-o altă postare. Ah, și încă un detaliu: comanda a venit în mai puțin de 24 ore. Every fashionista’s dream :D

Port trenci no name, fustă Stradivarius de aici, top H&M, ghete Gia Moretti, geantă no name.

yellow-ootd-4

yellow-ootd-3

yellow-ootd-6

yellow-ootd-7

 Voi cu ce ați mai colorat zilele astea ploioase? Share some tips, chiar sunt curioasă. 

PS: Nu uitați de concursul Oriflame, mai aveți destul timp să vă înscrieți. Mâine voi anunța și câștigătoarea concursului Inglot și mai pregătesc surprize, așa că mi-ar plăcea să vă am prin preajmă.

Kisses and hugs!

2 comentarii

  1. Foarte mult îmi place ținuta, foarte fashionista style. Ghetutele sunt superrrrr

  2. ador combinatia dungi si alte printuri. bravo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.