OOTD: Missing Paris și înțelegîndu-l pe Boris Vian

Azi nu prea am vorbele la mine. Îmi doresc să-l pot înțelege pe Boris Vian, textele lui să nu doară atât de puternic și să nu-mi stârnească cine știe ce curiozități morbide.

De zile bune, fac sport, mult sport, și citesc. Sport, citit, sport, citit. Uneori, mai mănânc. Ba, parcă am băgat și rufe la mașină.

Primăvara de afară mă face confuză. Azi dimineață, când am ieșit de la sală, în soarele ăla cald, m-am panicat. Am fugit repede în casă, de teamă că s-ar putea să-mi placă prea mult și că o să dispară. Gânduri de copil tembel, deh.

Fotografiile de mai jos sunt făcute în Paris, la începutul lunii decembrie. Nu intenționasem un outfit, dar s-a nimerit. Și al naibii Paris, fără să mă fi dat pe spate, fără să fi existat între noi chimia aia care să ne supună unul în fața celuilalt, al naibii Paris, mi-e dor de el.

Port pulover, mănuși, ochelari H&M, rochie Motivi, ghete Otter.

m-ootd-louvre-6

m-ootd-louvre-5

m-ootd-louvre-3 m-ootd-louvre-1

7 comentarii

  1. Parisul te iubeşte! ♥

  2. un look foarte fain, stylish! pupp

  3. Mie mi-e dor de primavara si imi vine sa plang atunci cand este cald afara si totusi stiu cat mai dureaza pana se va instala anotimpul meu de suflet.Arati exact cum ma asteptam, superb!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.