OOTD: Loafers not included

E un outfit destul de lejer, purtat ieri când, îl loc să ajungem pe la ai mei, ne-am lungit la o plimbare până-n parc şi-napoi. Şi tocmai ce văzusem Nancy Drew, cu tot cu discuția despre “dark penny loafers“. Loafers n-am avut, dar ăştia erau cei mai apropiați şi cred că a lucrat subconştientul.

– Hi, I noticed you were wearing penny loafers.

– Did your podiatrist suggest them or are you being ironic?

– I like old-fashioned things.

– Oh, we’ve noticed.

– Penny loafers are practical.

– Well, we may be on the brinkof a penny loafer fashion moment……or not.

Şi, zău, mi-a venit un chef nebun să-mi cumpăr o pereche de loafers. Dar mi se par, în continuare, urâți. În fine, ca să revin la outfit, m-am îndrăgostit de haina asta, îmi vine să o port şi-n somn. Dacă mă gândesc mai bine, chiar ar merge cu nişte studed loafers. :D

 

Am purtat / I wore:

Tricou/Tee: no name
Fustă/Skirt: Otto Kern
Curea/Belt: thrifted
Pantofi/Shoes: F&F
Haină/Leather jacket: H&M
Geantă/Bag: no name
Necklace & earrings: DIY (check it out here)
Rings: H&M, vintage

Kisses, hugs şi o săptămână uşoară şi frumoasă!

 

7 comentarii

  1. Foarte frumos! Geaca si geanta sunt superbe :*

  2. Nu te-am citit cateva zile ca n-am avut net si chiar mi-a fost dor de postarile tale. Cool outfit, very well put together <3

  3. Loafers cu mini-studs gasesti la New Look. Sunt destul de simpatici pentru ca sunt practic ca balerinii tai numai cu “limbuta aia”. Eu chiar vroiam sa-mi iau, dar evident ca trebuie sa port 36, marime blestemata, care nu se gaseste niciodata. Mai sunt si unii roz-nude, dar au un ciucure enervant care sta in sus, putin ca dubios si asa ca am zis pas.
    In alta ordine de idei: iti ador geaca si gentuta si inelele si colierul si – si… :))

    • Multumesc de pont, dar sa stii ca sie u tot 36 port :)) Bine, mi s emai potriveste si 37, uneori, dar e o loterie. Pe de alta parte, asa am si eu un pretext sa trec pe la New Look, ca ultima data vazusem niste treburi interesnate acolo, dar n-am apucat sa le observ atent, ca ne grabeam. Te pup si zi frumoasa!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.