OOTD: Leisure country side

V-am povestit despre cele două tricouri, cumpărate dintr-un magazin unde mai găsesc, din când în când, şi mici comori sau tot felul de chilipiruri. Tricoul de mai jos este cel de-al doilea cumpărat atunci.

Fusta zace prin dulap de vreo doi ani, când mama a vrut să o dea, iar eu m-am repezit să  iau atunci, chiar dacă nu o vedeam integrată în nici un outfit, în condițiile în care nu-s chiar fanul fustelor lungi.

Am luat-o, la momentul respectiv, pentru că e 100% mătase şi acum mă felicit. Nu vă puteți imagina ce confortabilă e, mai ales când e foarte cald. Cu ținuta de mai jos, am dat o raită pe la țară, undeva în apropiere de Bucureşti. Cred că poate fi, la fel de bine, o ținută potrivită pentru o plimbare în parc sau pentru o seară relaxantă prin oraş.

 

Am purtat/I wore:

Tricou/T-shirt: Clockhouse (povestea cumpărării lui, aici)
Fusta/Silk skirt:  Henry Cottons, însuşită din dulapul mamei
Balerini/Ballerinas: F&F
Geantă/Bag: Sepcoeur Paris
Accesorii/Accessories: Pimkie, H&M, Six

Furtunul din decorul ultimelor poze cred că e de la Hornbach :P. Nu-i chiar cadrul cel mai idilic (chiar dacă locurile-s plăcute, nu prea e amenajat pe acolo pentru că nu stăm acolo), însă voi mai avea, cu siguranță, OOTD făcute aici, pentru că vara dau câte o fugă, atunci când pot şi prefer iarba peisajelor nu foarte reuşite din Bucureşti.

Kisses and hugs! O duminică de vis vă doresc, din tot suflețelul meu!

12 comentarii

  1. Look! there`s a cat! Super draguta fusta, eu as combina-o la o bluzita mai eleganta :D Dar tu ai un stil aparte si-mi place!

    • Vaaaai, nu cred ca n-am vazut mata in poza!!! Genial! Sa stii ca ai dreptate cu fusta, ar merge la ceva mai elegant, dar fiindca mergeam la tara, am zis sa trag bufnita pe mine ca, deh, era achizitie proaspata :D

  2. penultima poza e asa sweet :D

  3. tricoul e love at first sight pt mine:D nu m-as fi gandit sa il port cu o fusta asa..:)

  4. si mie imi place sa dau ocheade in dulapul mamei, mereu gasesc ceva interesant ;)

  5. super tare combinatia! nu m-as fi gandit vreodata sa fac asa ceva!
    good job girl :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.