OOTD: Here she comes

Vă spuneam, ieri, că voi continua outfit-ul aşa că mă țin de cuvânt. Bine, am vrut să fac asta şi pentru a spune două vorbe despre pantalonii aştia, pe care îi ador. Materialul e unul ieftin, ceva poliester, însă nu se electrizează, nu mă supără, nu mă simt aiurea în ei, deşi, în mod obişnuit, nu pot purta poliester.

I-am purtat în tot felul de combinații, inclusiv cu pulover şi când trebuie să ies din casă rapid, ei mă scot din încurcătură. N-am găsit încă ceva la care să nu se potrivească, dar promit că voi continua să caut :D Sincer, cred că se află în top achiziții vestimentare din ultimul an.

Tricoul e luat din magazinul despre care v-am mai povestit, a costat 13 lei şi, alături de o fustă lungă şi de nişte cercei (la care se adaugă sandalele şi ochelarii H&M), mi-a potolit setea de culori neon pentru multă vreme de acum înainte.

Am purtat / I wore:

Tricou/T-shirt: no name (de aici)
Pantaloni/Pants: Wholesale
Geantă/Bag: Victoria’s Secret
Espadrile/Shoes: Fashion Safari
Accesorii/Accessories: H&M sunnies, Tanilian spike bracelet (de aici), thrifted necklace, random other

Kisses, hugs şi gânduri bune!

♬♬♬♬♬♬♬♬♬♬♬♬♬

 

6 comentarii

  1. Here she comes sunny, joyful and colorful. Zau ca imi aduci aminte de Charlie’s Angels! Hugs!

  2. aaa…deci sunt pantaloni..nu fusta :))) dar seamana izbitor cu fusta mea lunga :D pe care si eu o port cu un tricou ceva de genul astuia al tau :D super iti sta. cred ca este outfitul meu preferat de pana acum. exact stilul meu :D

  3. Eu am crezut ca-i fustita! :))
    Oricum sunt foarte draguti pantalonii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.