OOTD: It Had To Be You

Billie Holiday cântă It Had To Be you, în timp ce eu aștern câteva rânduri. E vară și mi-e dor de vară. Uneori, uiți de Frank Sinatra, de tine, de câini. De gustul vinului, deși îl bei des, de mare, de oameni, de soare. Uiți de cărți, de litere, de întâmplări, de neîntâmplări.

Uneori, uiți de master beat-uri, de cântece Disney, de liniște, de aerul pe care îl vezi, în loc să-l respiri. Ai vrea să spui “La mulți ani” unor oameni cărora nu poți. Ai vrea să faci din ploaie vară și din vară, o vară frumoasă.

Ți-e dor de toate astea și de ceva în plus. Și habar n-ai ce să faci, când viața o ia pe calea pe care vrea ea, nicidecum pe cea pe care vrei tu. Billie Holiday cântă It Had To Be you.

Amesteci tricouri cu dantelă cu pantaloni cu print, îți porți ochelarii de soare, că lumina e prea puternică, deși rar ți se întâmplă să simți asta. Îți place lumina, dar ce-ar fi ea fără întuneric; nici măcar n-am mai ști că e lumină…

Port tricou no name, pantaloni H&M, sandale H&M, geantă Cartier. Scuzați spleen-ul, anticipez toamna. Vă place outfitul?

ootd-burgundy-1

ootd-burgundy-2

ootd-burgundy-3

ootd-burgundy-4

It Had To Be you

It Had To Be you

ootd-burgundy-5

Kisses and hugs!

17 comentarii

 1. Iti sta bine! Pantalonii sunt superbi!

 2. esti superba, draga mea :*

 3. Foarte dragut outfitul, pantalonii imi plac la nebunie! <3

 4. Antonia, gândurile tale de început spun atât de multe… Cu drag, timp bun şi oameni dragi mereu alături, asta îți doresc din suflet! ♥
  Frumoase alegeri, le porți cu grație! ♥
  Weekend cu soare! :-)

  • Mulțumesc, Mihaela. Așa să fie! Iar eu îți doresc ție o toamnă frumoasă, bună, blândă, cu tihnă și cu belșug. Să ne auzim mereu cu gânduri și cu vești bune. Îmbrățișări, draga mea!

 5. Imi place rau textul. Te inteleg, si parca il “simt”…Esti superba…

 6. foarte mult imi place tinuta ta. :)
  pantalonii sunt absolut superbi si geanta la fel. :)
  pupici!

 7. It had to be this one :) Pentru că îmi place tare mult ținuta și-ți stă tare bine așa :D

 8. Ti-am admirat si indragit pantalonii acestia de cand te-am vazut prima data cu ei, anul trecut, la TNB… :D Si tin sa adaug cu acest prilej ca mi-e si tare dor de tine.

 9. Loove it!
  E atat de feminin si delicat!
  Pantalonii sunt geniali, par a fi cei mai confortabili :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.