OOTD: Picture the perfect bag

Știți că sunt înnebunită după genți și așa cum cred că o geantă îți poate schimba complet un outfit, la fel cred că o geantă frumoasă, cu un design corect, curat, se poate adapta foarte multor tipuri de ținute. Vă arătam un outfit nu demult, în care geanta era piesa principală, fără să mute focusul însă de la restul ținutei. Astăzi, iarăși avem the perfect bag.

Ei bine, tot inspirată de o geantă Einer am creat un outfit complet diferit de primul, un outfit cu care, e adevărat, mă simt o idee mai în largul meu. Peste zi, obișnuiesc să port pantofi fără toc, iar dacă agenda îmi permite, aleg pantofii sport. Orice aș alege însă, mi se pare că geanta Einer se potrivește perfect. Cum vă ziceam, e the perfect bag.

einer-bags-photo-7

einer-bags-photo-3

einer-bags-photo-2

einer-bags-photo-6

einer-bags-photo-9

einer-bags-photo-8

einer-bags-photo-10

einer-bags-photo-11

einer-bags-photo-1

einer-bags-photo-12

einer-bags-photo-14

einer-bags-photo-16

einer-bags-photo-18

Port o geantă Einer Waft, tricou și jeans no name, jachetă PNK Casual, pantofi sport Asics.

La momentul la care scriu rândurile astea, am senzația că mă prăbușesc de oboseală, însă mă bucur de toate experiențele frumoase sau mai puțin frumoase prin care am trecut și trec și sper să învăț ceva din fiecare.

Daaar, nu pot să nu profit deocazie să vă anunț că, în perioada 10-14 aprilie, gențile Einer sunt reduse cu  20%.

Să vă fie bine! Vă pup

7 comentarii

  1. OMG! Pantofii sport sunt bestiali! Imi place la nebunie outfitul.

  2. Wow, geanta e superba, m-ai facut sa-mi doresc si eu una desi e un pic cam scumpa. Imi place tot outfitul, e frumos.

  3. Ce-mi place mult la outfitul asta e ca e purtabil, e firesc, nefortat. Mi-ar placea sa vad stilul asta mai relaxat mai mult la noi. Prea multe platforme si tocuri, in miezul zilei, prea multa impopotonare. Nu zic ca tocurile nu dau bine, dar uite, tinuta pe care o porti tu e si lejera, si sexi, si pentru orasul in care traim. Iar geanta… e genul ala de piesa care nu moare niciodata.

  4. Ma regasesc in stilul tau si sa stii ca desi mi se pare cam piperata geanta, mi-am propus sa strang bani si sa-mi iau si eu una. E foarte frumoasa. Mai am o intrebare, daca nu te superi: de unde ai luat adidasii?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.