OOTD Black and white and some magic

Gata și cu sărbătorile, trecute prea repede, parcă, anul ăsta. Dar tot anul ăsta, mai mult ca niciodată, am fost alături de ai mei.

De-acum, am pășit într-un nou an, în care îmi doresc să văd oamenii zâmbind mai mult. Să fie mai multă culoare, chiar dacă uneori ni se pare că e ori alb, ori negru. Îmi doresc să văd nuanțele mai bine decât până acum și să fac mai mult decât îmi propun.

Să împrăștiem magia, zic. Pentru că putem :)

Port fustă și sweater Sammy Dress, jachetă Zara, geantă Parfois, ghete New Look.  Din păcate, fusta e out of stock, dar cred că va fi disponibilă din nou, curând.

ootd-black-white-magic-1

ootd-black-white-magic

ootd-black-white-magic-2

ootd-black-white-magic-7

ootd-black-white-magic-8

ootd-black-white-magic-3

ootd-black-white-magic-5

O fustă cu dungi mi-am tot dorit încă de pe când moda stripes nu se instalase. Dungi verticale neapărat, pe care le poți purta într-o mulțime de combinații.

Mi se pare o piesă numai bună de asortat cu un sweater lejer, ca-n cazul de mai sus, ori cu un top fin, eventual într-o culoare puternică sau alb ori negru, dar accesorizat cu un detaliu viu colorat (un colier supradimensionat, precum cel purtat de mine, o pereche de cercei candelabru sau, de ce nu, un papion).

Cu o jachetă din jeans ai completat un look casual, iar cu un sacou (eu aș alege unul de inspirație masculină, cu manștele întoarse) ai creat un look formal.

Kisses and hugs!

4 comentarii

  1. Ce frumoasă-i fustița, îți stă perfect! ♥
    Şi colierul îmi place tare mult, atât de versatil şi uşor de adaptat ținutei ♥.

  2. Si eu imi doresc multe zambete si cat mai mult soare si cer senin….Esti o frumoasa!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.