OOTD: And some red, please. To go.

Nu-i chiar cel mai reuşit outfit, rochia aia pulover, cu aplicații din piele, ar fi trebuit să stea altfel. Ea s-a încăpățânat să se tot lipească de dres. Şi, pentru că mă grăbeam să ies din casă, n-am mai apucat să-mi schimb dresul, aşa cum mi-aş fi dorit. Altfel, geaca (din care v-am spus că nu mai ies :D), geanta şi ghetele îmi sunt foarte dragi.

Am purtat/I wore:

Rochie/Dress: H&M
Haină/Leather jacket: H&M
Clutch: no name
Ciorapi/Tights: New Look
Ghete/Boots: Gia Moretti

Altfel, zilele astea mi-am reamintit, a nu ştiu câta oară, că oamenii pot fi extrem de egoişti. Ei, acum înlocuiți “oamenii” cu “prietenii” şi o să-mi înțelegeți starea. Dar nu-i nimic, poate că toate lucrurile au un rost şi încerc să le iau ca atare.

Kisses, hugs şi prieteni adevărați!

13 comentarii

 1. jacheta e baza.. love it!! :)

 2. Vreau close-up pe detalii :D

 3. foarte dragut outfit!! bravissima! te puup
  apropo,ca sa nu lipesca hainele de ciorapi,exista un spray antistatic. xoooo

 4. Jacheta-superba!!! Esti super draguta.
  Nu vreau sa fiu fata aia enervanta, dar vroiam sa iti aduc aminte sau sa te intreb de articolul despre wholesale-dress.net …Mai vine? Chiar il asteptam cu nerabdare:)

 5. stii ce-mi place cel mai mult la ootd-urile tale? rabdarea sotului sa-ti faca poze :D al meu nici rupt nu mi-ar face macar o poza :)))))

 6. Nu prea are legatura cu outfitul, dar eu citesc tot intr-o postare, asa ca I feel you, la ultimele fraze :) They can be reaaaally selfish. Te pup & feel better!!

 7. Imi place:). Nici sotul meu nu ar avea rabdare sa-mi faca poze…Norocoaso!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.