Round-up octombrie: produsele de îngrijire şi de beauty ale lunii

Pentru luna care a trecut, nu am foarte multe noutăți. În mare, am rămas cu aceeași rutină de îngrijire, cu același make-up rapid, the 3 minutes make-up, cum îi zic eu. De altfel, dacă stau să mă gândesc, cred că o singură dată m-am machiat elaborat, luna trecută.

Mi-e un pic dor de zilele mai leneșe, în care să am grijă de mine, dar e o perioadă în care încerc să le împac pe toate. Sper să și reușesc :))

Revenind, iată care sunt favoritele de luna trecută:

round-up-favorite-octombrie

 

1. L’Oreal Collection Exclusive Pure Reds  – rujul și lacul de unghii sunt perfecte pentru a da o tușă de culoare toamnei și mă mai salvează de la nuanțele de grena. Îmi place mult ce lansează L’Oreal, în ultima vreme, și îmi găsesc o mulțime de produse pentru care dezvolt dependență și le recumpăr obsesiv. Oricâte rujuri roșii aș mai avea, roșul ?? asta e făcut să fie recumpărat. Over and over again. Puteți vedea toate nuanțele și prețurile aici.

2. Blushul MUA, în nuanța 4 – e un corai foarte plăcut, mat, cu acoperire bună. Blushurile MUA sunt unele dintre preferatele mele, costă o liră și fiecare nuanță pe care am avut-o mi-a plăcut. Acum, sunt fixată pe asta :).

3. The Body Shop Instablur All In One – e și primer, și concealer și intensificator de culoare, e un produs foarte bun, îmi place mult și chiar dacă nu folosesc fard de pleoape, îl folosesc pe el, singur, pentru că dă o tentă naturală pleoapei, ușor airbrushed.

4. Mascara Volume Million Lashes So Couture – vi l-am mai recomandat și în trecut, e un negru destul de intens, care oferă alungire, dar și volum și, cel mai important pentru mine, nu se scutură, nu se duce cât e ziua de lungă, nu-mi face astfel de probleme. Nu mă omor eu după formulele waterproof, mă enervează ca durează multicel demachiatul, așa că So Couture e perfect.

5. Master Drama Maybelline –  știți zilele alea în care, de la un ten fără pic de machiaj treci la contur negru, pentru vrei musai să îl asortezi cu cocul pe care ți l-ai făcut? Da, I’m talking french, baby. Arată atât de bine și atât de natural creionul ăsta, încât îl ador.

6. Estee Lauder Modern Muse – este parfumul lansat recent, despre care vă povesteam aici. Mi se pare perfect pentru toamna asta călduță.

7. Pantene Pro-V Hair Fall Defense – gama nouă despre apariția căreia v-am mai povestit aici pe larg. Ei, acum am apucat să o și folosesc, ba chiar să o termin și îmi place. Mai mult decât șamponul, mi-a plăcut balsamul, care lasă părul mătăsos, lucios și cu un aspect sănătos.

8. Nivea Muscle Relax – da, știu că e un gel de duș bărbătesc, dar mie îmi place mult să-mi bag nasul prin magazine și pe la raftul cu produse de îngrijire pentru bărbați. Gelul ăsta de dus e fantastic, are o consistență care-mi place și miroase bine.

9. Avene Micellar Lotion – Am terminat sticla numărul doi și le consum de zici că-s apă de băut… Am descoperit-o cu ceva vreme în urmă și, chiar dacă alternez micelarele, o sticlă de Avene am mereu la îndemână.

10. Deodorantul antiperspirant spray Dove Original – l-am tot folosit, îmi place cum miroase, că nu irită pielea subrațelor, nici după epilare, conține acea pătrime de cremă hidratantă și vitamina E.

11. Wella SP Luxe Oil – reușește mereu să-mi salveze de la foarfecă vârfurile, atunci când dau iama în ele cu ondulatorul sau cu mai știu e ce care le agresează.

12. OPI Avojuice Vanilla Snowflake – l-am descoperit la evenimentul de lansare OPI Neons (aici puteți vedea colecția) și mi l-am cumpărat de la Top Line, când s-a relansat magazinul. Apropo, dacă n-ați ajuns nîcă la Top Line, în magazinul de pe Bd. regina Maria 14, mai mare acum, trebuie să mergeți. Opi Avojuice Vanilla Snowflake este de avut neapărat, dacă îți plac mirosurile dulci și persistente și mâinile fine și hidratate :)

13. Gel de curățare ACM Sebionex – un gel de curățare despre care o să revin cu un review. O concluzie acum e că îmi place și mă bate un gând să-l recumpăr. Asta după ce am folosit multă, multă vreme doar Avene Cleanance. Câteva informații despre el puteți citi aici.

14. Phyto 9 – o cremă de păr foarte șmecheră, dacă-mi permiteți exprimarea de gang… Da’ zău că e șmecheră bine, de la ambalaj la textură și la efectele pe care le are asupra părului.

Știu că-s multe produse, dar dacă vă veți uita în urmă, o să observați că sunt multe cărora le-am rămas fidelă. Din punctul ăsta de vedere, blogul este responsabil pentru faptul că sunt ceva mai atentă la ce pun pe față, pe corp, la rutină, grație blogului mi-am putut rezolva niște probleme, am știut să adun informația și să o folosesc în ajutorul meu. Cumva, m-am maturizat eu, consumatoare de produse de beauty și de îngrijire, dacă nu vi se pare prea pretențios spus.

Altfel, recunosc, mai am micile mele plăceri vinovate și mai închid ochii,că nici noi nu suntem mereu perfecți.

Cam asta ar fi în luna octombrie. Voi vă dați seama că mai avem două luni și 2014 se încheie? Pentru mine, a fost un an… Dar despre asta, poate într-o zi cu soare. :)

Să aveți o săptămână perfectă!

Beauty heart found on © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.