Noutățile The Body Shop

Toamna aceasta vine cu o mulțime de chestii faine, iar printre ele se află și câteva noutăți The Body Shop. Vă povestesc despre ele în cele ce urmează.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

E ediția specială de Halloween, dar nu doar de Halloween. Asta pentru că, la cât de bine miroase, o să vrei să o foloseşti mereu. Gama în ediție specială Vanilla Pumpkin, inspirată de bunătățile proaspăt coapte în cuptor, conține un mix de arome tomnatice –  dovleac, vanilie din Madagascar boabe de tonka, alună şi sirop de arțar.

the body shop vanilla pumpkin

Gama conține cremă de mâini (25 lei), body butter (63 lei), shimmer mist (105 lei) şi gel de duş (35 lei). Colecția este de asemenea şi 100% vegetariană şi, cu două dintre produse, vegană.

The Body Shop Lash Hero Fiber Extension Mascara

E un mascara cu două capete, ce combină formula lichidă îmbogățită cu ceară de carnauba la un capăt cu fibrele uşoare la celalalt capăt. Aplicarea separată a fibrelor peste stratul de mascara oferă alungire şi volum şi creează un efect de gene false. La noi, produsul este disponibil în trei nuanțe: negru profund, albastru intens, verde fermecător. Costă 79 lei.

Fii una dintre cele opt milioane de semnături împotriva testării pe animale!

Iar dacă vrei să opreşti pentru totdeauna testarea pe animale, e foarte simplu: tot ce trebuie să faci e să semnezi. AICI poți semna petiția.

Peste 80% dintre țări nu au încă legi împotriva testării produselor şi ingredientelor cosmetice pe animale. Milioane de animale continuă să sufere, deşi există o mulțime de alternative sigure. Cruelty Free International estimeaza că peste 500.000 de animale sunt folosite anual pentru testarea produselor cosmetice in toata lumea.

Noua campanie derulată de The Body Shop şi Cruelty Free International Forever Against Animal Testing cere stoparea testării pe animale a produselor şi ingredientelor cosmetice, pretutindeni şi pentru totdeauna, printr-o Convenție a Națiunilor Unite. Este cea mai ambițioasă campanie împotriva testării cosmeticelor pe animale prin care se speră obținerea a opt milioane de semnături. 

Acestea sunt noutățile The Body Shop din luna octombrie. Încă nu am început să testez mascara, dar voi revni cu review, de îndată ce o fac. Despre gama Vanilla Pumpkin nu am cuvinte să vă spun cât îmi place şi o să vă mai bat la cap în perioada următoare.

De semnat, eu am semnat petiția şi mă bucur să fiu printre cele trei milioane de persoane care au semnat şi sper din tot sufletul să mă număr şi printre cele opt milioane de care e nevoie pentru a opri pentru totdeauna această practică inumană.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.