GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Octombrie: noutăţile The Body Shop

The Body Shop Vanilla Pumpkin

E ediţia specială de Halloween, dar nu doar de Halloween. Asta pentru că, la cât de bine miroase, o să vrei să o foloseşti mereu. Gama în ediţie specială Vanilla Pumpkin, inspirată de bunătăţile proaspăt coapte în cuptor, conţine un mix de arome tomnatice –  dovleac, vanilie din Madagascar boabe de tonka, alună şi sirop de arţar.

the body shop vanilla pumpkin

Gama conţine cremă de mâini (25 lei), body butter (63 lei), shimmer mist (105 lei) şi gel de duş (35 lei). Colecţia este de asemenea şi 100% vegetariană şi, cu două dintre produse, vegană.

The Body Shop Lash Hero Fiber Extension Mascara

E un mascara cu două capete, ce combină formula lichidă îmbogăţită cu ceară de carnauba la un capăt cu fibrele uşoare la celalalt capăt. Aplicarea separată a fibrelor peste stratul de mascara oferă alungire şi volum şi creează un efect de gene false. La noi, produsul este disponibil în trei nuanţe: negru profund, albastru intens, verde fermecător. Costă 79 lei.

Fii una dintre cele opt milioane de semnături împotriva testării pe animale!

Iar dacă vrei să opreşti pentru totdeauna testarea pe animale, e foarte simplu: tot ce trebuie să faci e să semnezi. AICI poţi semna petiţia.

Peste 80% dintre ţări nu au încă legi împotriva testării produselor şi ingredientelor cosmetice pe animale. Milioane de animale continuă să sufere, deşi există o mulţime de alternative sigure. Cruelty Free International estimeaza că peste 500.000 de animale sunt folosite anual pentru testarea produselor cosmetice in toata lumea.

Noua campanie derulată de The Body Shop şi Cruelty Free International Forever Against Animal Testing cere stoparea testării pe animale a produselor şi ingredientelor cosmetice, pretutindeni şi pentru totdeauna, printr-o Convenţie a Naţiunilor Unite. Este cea mai ambiţioasă campanie împotriva testării cosmeticelor pe animale prin care se speră obţinerea a opt milioane de semnături. 

Acestea sunt noutăţile The Body Shop din luna octombrie. Încă nu am început să testez mascara, dar voi revni cu review, de îndată ce o fac. Despre gama Vanilla Pumpkin nu am cuvinte să vă spun cât îmi place şi o să vă mai bat la cap în perioada următoare.

De semnat, eu am semnat petiţia şi mă bucur să fiu printre cele trei milioane de persoane care au semnat şi sper din tot sufletul să mă număr şi printre cele opt milioane de care e nevoie pentru a opri pentru totdeauna această practică inumană.

 

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu