O tăcere cât un miliard de cuvinte

Uneori, tăcerea e cea care vorbește cel mai mult. Am tăcut mult anul ăsta și o să mai tac. Pe cât de vorbăreață sunt, pe cât de mult îmi plac cuvintele și chipurile oamenilor, când reacționează la cuvinte, pe atât de mult am învățat tăcerea. Și voi continua să tac în anumite privințe.

voice-listen

Am petrecut un Crăciun cald, m-am rupt un pic de agitația online-ului, dar și de cea a offline-ului. M-am gândit mult, am pus puțin lucrurile on hold și am încercat să respir. Am cam uitat cum se face asta, în ultimul an.

breathe

În 25 decembrie, când e și ziua mea de naștere, ca un copil tembel ce încă sunt (și cred că o să rămân la fel), am ieșit să alerg. A fost unul dintre momentele alea spontane, care îți dau energie și care te încarcă pentru încă un an. A fost un 25 decembrie cu 16-18 grade Celsius, cu 11,5 kilometri perfecți, cu căldură în și în afara sufletului. A fost un 25 decembrie de parcă cineva ar fi făcut o vrajă…

reason-smileAm ales să nu urez nimic pe blog, deși m-am gândit mult la voi, cei care ați fost cu mine anul acesta. Sper că ați avut un Crăciun așa cum vi l-ați dorit.

Eu am adăugat un an la vârstă, un an din care sper să fi învățat ceva. M-am schimbat destul de mult însă drumul e lung. În momentul în care vă scriu, sunt un amestestec de lucruri, de stări, de momente.

Sper să vă fie minunat anul ce urmează, să aveți sănătate și tot ce vă doriți să devină realitate!

impossibleGânduri bune! Vă mulțumesc pentru că mă citiți!

Special thanks to © Shutterstock, for putting in my birthday present box all the lovely photos

9 comentarii

 1. Cred ca pot sa inteleg ceea ce-ai spus in masura in care acum multi ani, dupa milioane de cuvinte de jale, de negare,de denigrare a propriului suflet, am ajuns la acceptare in modul cel mai simplu si mai la indemana : tacand. Si-am tacut pana am facut pace cu mine insami desi credeam ca nu se va mai intampla. Sper insa ca la tine sa nu fie aceeasi tacere dar sper sa-ti aduca fericire. La multi ani plini de bucurii pentru ziua ta, se spune ca oamenii nascuti in 25 decembrie sunt oameni alesi!Sa-ti pastrezi optimismul si misterul!

  • Cred că tăcerea, sper din tot sufletul, e un pas către pacea aceea cu mine, despre care și tu spui. Deci, da, e acea tăcere, dar încerc să nu fiu tristă, cred că m-am bucurat de niște lucruri care, chiar dacă acum nu mai sunt, m-au schimbat mult ca om.
   Îți mulțumesc enorm pentru urări și îți doresc numai bine. Să ai o zi perfectă!

 2. Placerea e de partea mea cand te citesc, recunosc ca mi te imaginez vorbindu-mi entuziast cu vocea ta draga mie, ca tot era vorba de taceri…
  Te pup si un an nou cu spor si inspiratie!

  • Mulțumesc mult, Adina! Da, cumva îmi păstrez vocea aceea pentru acele momente, în care totul e bine, în care și tu mă știi, cu entuziasm cu tot. Eu te pup și, la fel, îți doresc un an frumos, cu multă sănătate, cu inspirație și cu dorințe împlinite!

   • Cred ca toti avem vocile noastre pentru anumite momente… Eu ma ascult uneori surprinsa cand imi aud vocea plina de entuziasm si ma sperie the dark side. Dar sunt eu toata, cu bune si cu rele.
    Sa ne vedem cu bine anul asta!

 3. Sa-ti regasesti zambetul si tot ce nu poti sa vezi acum.

 4. La multi ani, Toni, draga mea! Chiar si tacerea vorbeste, de cele mai multe ori! Sa ai un an minunat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.