O săptămână mai grea

Cu un weekend care va fi greu. În primul rând, psihic. Trebuie să recunosc că, pentru prima dată după multă vreme, mi-e tare teamă de acest sfârşit de săptămână. Teamă psihic, teamă fizic. Teamă că nu o să reuşesc.

Şi n-o să mint, m-am gândit (şi încă mă gândesc) să renunț. Cred că gândul renunțării poate fi, uneori, o condiție a succesului. Nu pot decât să sper. Şi să încerc să fac ce pot.

Pentru că sunt destul de prinsă, sunt şi uşor absentă de aici. Dar sunt, încerc să răspund tuturor comentariilor, chiar dacă, uneori, cu întârziere. Şi-mi cer scuze pentru asta şi mi-e ciudă, că îmi place tare să vorbesc cu voi.

Dar mă fac eu mare şi se termină ea săptămâna şi promit că îmi revin repejor.

Kisses and hugs!

13 comentarii

  1. Tin pumnii foarte tare.
    O sa fie bine! Esti puternica.

  2. Kisses and hugs si tie :). Am incredere ca o sa fie bine, din cate te cunosc eu de pe blog esti o fata foarte puternica!

  3. Eu te voi astepta. Mult succes, vei reusi!

  4. Sper sa decurga saptamana asa cum iti doresti si sa ai parte de rezultatul asteptat.Iti tin pumnii ;) :*

  5. Eu stiu ca in aparenta ta fragilitate exterioara se ascunde un om foarte puternic….stii cum se zice,Dumnezeu ne mai mult decat putem duce…dar e cu un rost…fiecare incercare grea a vietii peste care reusim sa trecem cu bine ne intareste pentru urmatoarele incercari si mai grele….Eu sunt aici in asteptarea preitenei mele Anto care este puternica si careia ii transmit toate gandurile mele bune si pozitive si ii trimit imbratisari tarrrrre-tare cu pupici colorati de incurajare si sustinere …O sa fie bine ….Doamne-Doamne are grija de tine :*
    Cu drag Neta :*

  6. weekendul e pe sfarsite…sper ca ai trecut cu bine peste , sper ca esti bine ! Te imbratisez virtual, dar cu drag:D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.